Lopun aika

     Jumala ilmoitti minulle, että tulevaisuudessa opetetaan niin, ettei ole väliä mihin uskot, tai jos olet vaikkapa ateisti, niin kuitenkin pelastut. Niin kuin kirjoitin, niin ilmoitin silloin Jumalalle, että kerron tämän kaikille. Kun minä tutkin paavin opetusta, niin huomasin hänen uskovan juuri niin. Paavihan opettaa, että kun Jeesus on kuollut meidän edestämme, niin ei meidän tarvitse silloin tehdä parannustakaan. Lisäksi paavi uskoo niin kuin uskotaan yleisesti tässä maailmassa. Siis paavin mielestä Jumala ei ole luonutkaan maailmaa Raamatun kertomuksen mukaisesti, vaan kaikki on syntynyt niin kuin kehitysoppi kertoo ja Raamatun luomiskertomus onkin vertauskuvallinen. Siis Paavali olisikin kärsinyt turhan takia ja opettikin väärin. Uudesta testamentista voi lukea, kuinka ensin tulee ns. antikristus. Antikristus opettaakin väärin Raamattua. Hän opettaa niin kuin Mari kertoo. Silloin kaikki ovat pelastettuja, eikä kenenkään tarvitse tehdä parannusta. Tällöin opetetaan yleisesti ns. ”maailman uskontoa”  -Nyt minä aloitan aina rukouksella Raamatun lukemisen. Olenkin siitä löytänyt paljon tukea opetuksilleni. Haluan nyt varoittaa kaikkia tosi kristittyjä. Älkää uskoko enää pelkkiin ”ihmeisiin”, vaan uskokaa alkuperäisen Raamatun sanomaan.


Me elämme nyt aivan lopun ajan kynnyksellä. Olen poiminut Raamatusta todisteet, jotka tästä kertovat. Yksi todiste on valtio nimeltä Vatikaani. Profeetta Daniel kertookin tästä ”oudosta maasta”. Vatikaani on sellainen valtio, jossa minä itsekin olen vieraillut. Se sijaitsee Italian pääkaupungin Rooman sisällä ja kävin siellä, kun olin seuraamassa poikani Jonin kilpailua. Vatikaania johtaa aina virkaan valittu paavi. Hän on henkilö joka tunnetaan kautta koko maailman. Useimmat pitävät tietysti paavia aitona kristittynä, jona hän esiintyy. Olen kuitenkin löytänyt paavin uskosta sellaisia asioita, jotka eivät tue tätä käsitystä. Paavin opetus on täysin Raamatun vastaista. Paavihan kertoo, että tieteen opetus siitä kuinka kaikki on syntynyt niin kuin kehitysoppi opettaa olisikin totta ja Raamatun kertomus olisikin vain vertauskuvallinen. Hän on jatkanut väärää opetusta kertomalla, että kaikki ihmiset pelastuvat ja pääsevät uuteen maahan uuden taivaan alle huolimatta siitä, että kuinka ja mihin he uskovat. Hän ei huomioi esim. Paavalin opetusta ja kärsimyksiä vaan vetoaa siihen, että Kristus kuoli kaikkien ihmisten edestä. Olen kirjoituksissani todistanut sen, että paavia voi Raamatun mukaan nimittää ensimmäiseksi pedoksi. Toinen peto, joka kuulemani mukaan on jäänyt suureksi arvoitukseksi onkin itse perkele. Sen voi lukea esim. kohdasta   Ilm.12:7-9                             

Maailman uskonto


                      Mari kirjoitti, että ”maailman uskonto” sulattaa kaikki uskonnot yhteen. Jumala ilmoitti minullekin sen, kun Hän antoi minulle tämän tehtävän. Olenkin tästä kertonut sivuillani (www.enskansivut.fi)

                      Jostain syystä Jumala haluaa, että erityisesti suomalaiset tietävät tämän asian. Johanneksen ilmestys kertoo kahdesta pedosta. (Jumalan vastustajasta) Paavin virkanimi ja nimen luku kertovat ensimmäisen pedon olevan paavi. Saman kertoo myös Danielin profetia. Daniel kertoo vielä enemmän. Danielista voi laskea, että Vatikaanin kymmenes paavi onkin ns. ensimmäinen peto. Toinen peto tuleekin olemaan itse perkele. Tämän voi lukea myös Danielista, sen luvusta 7. Kun Vatikaanin 10. johtaja, eli paavi surmataan Jerusalemissa, niin hän tietysti kuolee. Silloin perkele muuttaa kuolleen sielun tilalle. Perkele antaa ymmärtää, että paavi heräsikin kuolleista.

                      Silloin tapahtuu niin, että paavin kehossa oleva perkele aloittaakin maailmansodan Israelia vastaan. Perkele haluaa kaikkien maiden sotivan Israelia vastaan. Perkele uskottelee olevansa Jeesus. Kuitenkin Isä Jumala on ohjannut kaikki aidossa kristillisessä uskossa olevat Israelilaiset turvaan, niin ettei perkele voi heitä vahingoittaa. Tämän jälkeen tuo ”vale-jeesus” alkaa vastustamaan kaikkia tosi kristittyjä. Silloin tapahtuu se, että kaupankäynti estetään kaikilta, jotka eivät tunnusta antikristusta aidoksi Jeesukseksi. He eivät siis pysty ostamaan eivätkä myymään mitään, tai edes maksamaan laskujaan ja velkojaan. (tuolloin kauppaa käydäänkin ”verkossa”, niin että fyysisesti rahaa ei enää ole) Siis haluan varoittaa jokaista kristittyä siitä, että he eivät tekisi velkaa, vaan maksaisivat velkansa pois, kun se vielä on mahdollista.

                      Jumala on kertonut minulle tämän kaiken. Minun tehtäväni on varottaa tästä kaikkia suomalaisia kristittyjä.

                      Todelliset kristityt kyllä ymmärtävät, ettei aito Kristus sotisi Israelia vastaan. Lisäksi, mikäli on lukenut Raamattua, niin ymmärtää sen, että aito Jeesus ei palaa tällä tavalla. Kuitenkin perkele on soluttanut kristittyjen pariin niitä, jotka eivät ole aitoja kristittyjä. He vain näyttelevät olevansa Jumalan puolella, että monet heihin uskoisivat. Tämä vuoksi on olemassa roomalaiskatolinen kirkko, joka opettaa väärää oppia. He opettavat, että uutta testamenttia ei pidä uskoa. Timo Soinikin kuuluu tähän perkeleen omaan seurakuntaan.

                      Lisäksi Paavali kertoo, ettei Kristus palaa ennen antikristuksen tuloa. (2.Tess.2:3-4) Siis uutta testamenttia ei roomalaiskatolilainen seurakunta opeta, sillä siinä kerrotaan oikean Jeesuksen tulo vasta ”valejeesuksen”, eli antikristuksen jälkeen. Perkele tietää sen, että kuinka esim. tuli saadaan taivaasta lankeamaan. Perkele osaa muitakin ihmetekoja. Sen voi lukea vaikka Mooseksen kirjasta, kun Mooses johdatti juutalaiset pois Egyptistä. Johanneksen ilmestys kertoo, että ennen antikristusta myös jonkinlainen pyrstötähti iskeytyy ilmeisesti mereen. Sen vuoksi myös sen vesi muuttuu sellaiseksi, että moni ihminen sen takia kuolee. (Ilm.8:10-11)

                    Tästä viimeisestä sodasta kerrotaan monessa paikassa. Siitä kertoo myös uuden testamentin tärkein profeetallinen kirja, eli Johanneksen ilmestys. Sen luku 20 kertoo, kuinka Jumala ottaa perkeleen kiinni ja sitoo sen 1000:n vuoden ajaksi. Jumala tekee sen, ettei perkele enää villitsisi kansoja. Niiden ihmisten sielut, jotka ovat kuolleet marttyyri-kuoleman Jumalan Sanan johdosta ja myös ne sielut, jotka ovat säilyttäneet uskonsa Jumalaan ja Hänen Sanaansa eläen Jumalan Sanan mukaisesti antikristuksen, eli perkeleen vaikuttaessa maan päällä Jumala herättää tuhannen vuoden ajaksi. Muita kuolleita ei vielä herätetä. Tuhat vuotisessa valtakunnassa ei ole riitaa ihmisten, eikä eläinten kesken, vaan kaikki elävät sovussa keskenään, kunnes Jumala vielä hetkeksi päästää perkeleen vapaaksi. Sitten syttyy ns. Googin ja Maagogin sota. Ne, jotka Jumala herätti kuolleista eivät enää kuole toista kertaa. Siis nykyisen maailman loputtua toiset kristityt ovat tuonelassa vielä tuhannen vuoden ajan ja vasta sitten Jumala heidät herättää ja he pääsevät siihen uuteen maahan ja uuden taivaan alle, jossa on ikuinen rauha, sillä perkele palaakin ikuisessa tulessa yhdessä seuraajiensa keralla.

                     Mikäli Jumala ja Hänen Sanansa on ihmiselle kaikkein tärkein, niin silloin tämän perkeleen kohtalon voi lukea useastakin Raamatun paikasta. Jo vanha testamentti kertoo, että mikä on perkele ja mikä sen kohtalo. Profeetta Hesekiel kertoo perkeleen ylpeydestä ja kohtalosta. Luvusta 28 voi lukea kuinka alussa Jumala teki kerubin ja antoi hänelle tehtäväksi suojella ihmistä. Tuo kerubi kuitenkin ylpistyi niin, että uskoi olevansa Jumalan vertainen. Sitten Jumala ilmoitti, että sinä olet vain ihminen. Tämä Hesekielin saama ilmoitus tulee toteutumaan pian. Profeetta Daniel kertoo tämän Dan.7:  Myös uusi testamentti kertoo tästä. Siitä kertoo Paavali Tessalonikalaisille Tess.2:  Siitä kertoo myös Joh.ilmestys  Aivan lopussa Ilm.22:16 kerrotaan, että Jeesus Kristus on aito kirkas kointähti. Tästähän voi päätellä, että on olemassa myös ”väärä” kointähti, joka esiintyy Jeesuksena. Tuo ”väärä” kointähti on itse lucifer, eli perkele.


                                              Ihmeitä


                      Jumala on alusta alkaen tehnyt ihmeellisiä tekoja, siis ihmeitä. Ne ovat kuitenkin olleet liian suuria, niin ettemme ole niihin uskoneet. Alussa Jumala loi, siis teki koko näkyvän maailman kaikkeuden. Hän teki asuttavaksi kelpaavan maan auringon ja tähdet. Lisäksi Hän teki ihmisen ja koko eläinkunnan. Kaikki nuo ihmeet Hän teki kuuden päivän aikana. Jumalan vastustaja, eli perkele pitää kuitenkin vallassaan niitä, jotka eivät Jumalaan usko. Perkele onkin sanonut ihmisille, että koko maailma on luotu niin kuin kehitysoppi opettaa. Sen asian, että paavi ei usko Jumalaan voi tarkistaa hänen opetuksistaan. Hän nimittäin opettaa, että Raamatun luomiskertomus on vain vertauskuva ja maailma on syntynyt aivan niin kuin kehitysopissa opetetaan. Olenkin sivuillani todistanut kehitysopin vääräksi.

                      Perkele halusi, että maailma olisi sellainen, jossa uskotaan perkeleen opetuksia. Sen vuoksi hän on halunnut matkia Jumalan tekoja siinä onnistumatta. Perkele saikin maailman alussa ihmisen lankeamaan pois Jumalan tahdosta. Siis yhden ihmisen lankeemuksen takia koko maailma oli synnin vallassa. Tämän vuoksi perkeleelle olikin kauhistus, että Jumala teki vielä ihmeen. Jumala vaikutti niin, että nainen, joka ei ollut langennut syntiin synnyttikin Jumalan Pyhän Hengen kautta uuden ihmisen. Hänelle annettiin nimeksi Jeesus. Jeesus joka siis on ihmiseksi syntynyt Jumalan Poika kuoli ristinkuoleman kaikkien ihmisten edestä. Taas Jumala vaikutti niin, että yhden ihmisen teko pystyisi pelastamaan kuolemasta jokaisen, joka ottaa uskossa pelastuksen vastaan.

                      Perkele ei halua hävitä vieläkään. Tämän vuoksi perkeleellä on mielessään ns. valejeesus, eli antikristus. Perkele haluaa harhauttaa tätä lopun ajan ihmiskuntaa. Koska Jeesus teki ihmetekoja, niin hänkin haluaa harhauttaa kristittyjä tekemillään ihmeillä. Ensin hän haluaa päästä eroon Jumalan kansasta, eli juutalaisista. Tämän vuoksi hän haluaa, että kaikki maat julistavat sodan Israelia vastaan. Jumala kuitenkin suojaa kaikkia kristittyjä juutalaisia, jotka ovat ottaneet Jeesuksen vapahtajakseen. Tämän jälkeen, koska ei voida julistaa aseellista sotaa kaikkia maailman kristittyjä vastaan, niin perkele ottaa aseekseen rahan, jolla on tarvetta myös kristittyjen keskuudessa. Nyt hän säätää niin, etteivät ihmiset voi käydä kauppaa elleivät tunnusta antikristusta takaisin tulleeksi Jeesukseksi. Onneksi tämä kaikki on jo kerrottu Raamatussa. Raamatussa tuota aikaa nimitetään vihan ajaksi. Niin paljon perkele vihaa aitoja kristittyjä.

                      Palataanpa maailmankaikkeuden luomiseen. Koska tieteen ajanmittausmenetelmät kertovat koko maailman olevan paljon vanhempi, niin se estää meitä omasta mielestämme järkeviä uskomasta Raamattuun.   Tarkistin juuri arvioidun tähtien määrän.  Kotigalaksissamme Linnunradassa on nykytiedon mukaan 100-400 miljardia tähteä. Yhteensä galakseja on havaittavassa maailmankaikkeudessa ehkä 100-500 miljardia kappaletta. Näin saadaan karkeaksi arvioksi, että maailmankaikkeudessa on vähintään 10 000 triljoonaa tähteä.

                      Nämä kaikki siis Jumala loi vain yhden päivän aikana. Jumala loi niin paljon asioita ja niin nopeasti, että mikäli ymmärtää fysiikan lakeja, niin siitä syntyi jo valmiiksi niin vanhaa, että vajavaiset ajanmittaus menetelmät eivät anna oikeaa tulosta.

Tästä pedosta ilmestyskirja kertoo myös enemmän. Se varoittaa kumartamasta petoa ja ottamasta sen merkkiä otsaan tai käteen. Ilm.14:9      Peto mm. vaikuttaa ihmisen kaupankäyntiin niin ettei hän voi käydä kauppaa ellei tunnusta häntä kristukseksi. Kaupan käynti tapahtuukin ”verkossa”. Laskin, että itsenäisen Vatikaanin johtaja, eli paavi on vaihtunut n.10:n vuoden välein. Nykyinen paavi Fransiscus on järjestyksessään 8.  Siis vielä seuraava paavi ei olekaan ns. antikristus. Seuraava on 9. ja vasta kymmenes on tulkintani mukaan Paavalin varoittama antikristus. Hänet siis surmataan Jerusalemissa ja hänen kehonsa valtaa itse taivaasta alas syösty perkele. Siihen ei siis kulu montaa kymmentä vuotta. Sen jälkeen perkele (eli liian kauniiksi luotukerubi) aloittaa sodan Israeliavastaan. Toivon, ettei Suomi osallistuisi sotaan. Monet ihmiset eivät enää lue alkuperäistä Raamattua ja sen vuoksi he luulevat, että Kristus olisikin ollut tämä ”kuolleista noussut” antikristus. Sen jälkeen kuitenkin Jeesus Kristus, eli oikea kirkas kointähti (Ilm.22:16) palaa niin kuin alkuperäinen Raamattu kertoo Matt.24:30 ja ihmiset parkuvat, sillä he ovat luulleet antikristuksen olevan aito Jeesus. 
 

   Suomessa lopun aika on tällainen; Armon julistaminen, eli siis evankeliumi on kielletty. Mikäli haluat kertoa, että olet syntinen ja sinun pitäisi tehdä parannus niinkuin Raamattu kertoo, niin silloin syyllistyt vihapuheeseen niitä kohtaan, jotka eivät ole tehneet parannusta. Ihmiset jakavatkin synnin tekijät suuriin syntisiin ja pienempiin. Esimerkiksi varkaus ja huorinteko ovat suuria syntejä. Minä olen kuitenkin syyllistynyt molempiin, enkä ole siitä ylpeä, mutta olen tehnyt parannuksen. Minä varastin rahaa jo pikku lapsena ja niillä rahoilla matkustettiin Helsinkiin veljeni ja siskoni olivat mukana. Sain siitä kyllä isäpapalta rangaistuksen.    Mielestäni ja Raamatun mukaisesti tein silloin syntiä. Nyt minä en enää saisi sanoa sitä asiaa synniksi, tai minä olenkin vihapuheen edustaja niitä kohtaan, jotka ovat varkaita, tai tekevät huorin.  Siis, kun Jumala armahti tällaista syntistä, niin minusta tulikin vihapuheen julistaja.      Suomen oikeuslaitoksen mielestä kaikki papit ja sananjulistajat puhuvat ns. vihapuhetta.   Meille ei saisi enää julistaa armoakaan. Oikeuslaitos ei hyväksy sitä, jos kerrotaan Raamatun mukaisesti, että ihmiset tekevät syntiä. Raamattuhan kertoo myös homouden olevan syntiä ja jos joku ilmaisee tämän Raamatun kertoman asian, niin hän syyllistyy vihapuheeseen.

 

                                                          Lopun aika

Antikristuksen , eli perkeleen henki on koko ajan ollut maailmassa. (1.Joh.4:3)  Antikristuksella on oma merkki 666. Se löytyy Paavin virkanimestä ja nimen luvusta. (Ilm.13:17-18)   

Paavi ja katolilaisten johto omalla opetuksellaan on Jumalan vihollinen, eli se ensimmäinen peto. Suurin vihollinen on perkele. Perkele on  Jumalan Sanan mukaan vain ihminen. (Hes.28:2 ja Hes.28:9)

Kun Jumala tämän profetian avasi, niin laskin, että nykyinen paavi on Vatikaanin itsenäisyyden ajan kahdeksas virassa ollut paavi. Sillä perusteella kertomani paavi ei olisi nyt vaikuttava, eikä vielä seuraavakaan. Hän olisi siis kymmenes. Voihan olla, että laskin väärin ja kyseinen paavi onkin seuraava.

Minä kuvittelin, että ainakin ne, jotka esiintyvät kristittyinä "netissäkin" lukisivat Raamattua. Nyt kuitenkin vaikuttaa siltä, että he eivät uskokaan Raamatun sanomaa, vaan he uskovat amerikkalaisia kirjoituksia.

Joka omistaa uskon, se tietää että Kristuksen oli kuoltava ennen ylösnousemista. Samalla tavalla antikristuksen pitää kuolla, mutta kuka on ylösnousseen antikristuksen, eli paavin paikalla ? Paavi pysyykin kuolleena, mutta paavin kehossa on ns. toinen peto, eli itse perkele. Siitä seuraa vihan aika israelilaisia vastaan ja samoin kaikkia aitoja kristittyjä vastaan.

 

 Kannattaa aina lukea itse Raamattua, eikä uskoa Amerikkalaista hapatusta.-Vahvisti Hyvä ystävänikin.

 Kun Danielia tulkitsin, niin ajattelin profetian koskevan 2. maailmansotaa, mutta se koskikin viimeistä sotaa, jota johtaa itse perkele.

                      Danielin kirja kertoo lopun ajasta, eli siitä ajasta missä nyt elämme. Sen vuoksi on syytä tutkia mitä Daniel on nähnyt. Danielhan ei sanan varsinaisessa merkityksessä ollut Jumalan asettama profeetta, vaan hän kertoo sen mitä Jumala hänelle paljasti, joko unien, tai näkyjen kautta.

                      Ensin kannattaa kiinnittää huomio siihen, että Daniel kertoo, kuinka lopun aikana taidollisia monin tavoin alistetaan, sekä ahdistetaankin, mutta Danielin mukaan heitä odottaa suuri palkinto. Uskon tämän tarkoittavan sitäkin, että monenlaisia harhaoppeja, sekä niiden opettajia ilmaantuu. Sen vuoksi ei kannata hämmästyä niistä harhoista, joilla Jumalan Sanaa yritetään ”vesittää”. Kaikkein tärkeintä onkin  pitää huoli omasta uskostaan Jumalaan.

                      Daniel itse toimi Baabelin kuninkaan palvelijana hänen hovissaan. Daniel oli päättänyt erottautua kaikesta muusta palvelijain joukosta, sillä sydämessään hän palveli ainoastaan Jumalaa. Baabelhan oli Babylonian pääkaupunki. Se oli pyritty tekemään niin suureksi ja hienoksi, että se voittaisi hyvyydellään toiset kaupungit. Tällaisessa paikassa ja tällaista, kuin jumalana esiintyvää henkilöä Daniel siis palveli. Varmaankin Danielin vahvan uskon vuoksi Jumala halusi antaa hänelle nämä näyt.

                      Kun lukee tarkasti Danielin kirjaa, niin voi huomata, että hän itse kyllä ymmärsi mitä nämä unet ja ilmestykset tarkoittivat. Danielin pitikin verhota Jumalan antamat näyt, niin ettei kuningas niitä ymmärtäisi. Raamatussa Baabel tarkoittaa kaiken sekoittamista, mutta babylonilaisten sille antama nimi merkitsee jumalan porttia. Vaikkei ymmärtäisi tätä Danielilta saatua profetiaa, niin jotain voi jo päätellä näistä nimien tulkinnoista.

                      Danielin kirjan seitsemännessä luvussa hän kertoo nähneensä Jumalan antaman näyn. Näyssä oli meri, joka tarkoittaa maailmaa, jossa elämme. Tuota merta kuohuttivat maailman tuulet. Maailman meressä oli myöskin petoja. Ne olivat kaikki erilaisia. Oletan, että nämä pedot olivat erilaisia kansoja hallitsijoineen. Varmasti nämä kansat vaikuttaisivat lopun ajan historiaan. Uskon, että yksi näistä kansakunnista tarkoittaa Saksaa, joka oli mukana maailmansodassa. Päättelen sen mainitusta kotkasta. (Kotkahan on natsisaksan symboli) Toinen oli karhun näköinen ja sille sanottiin: nouse ja syö paljon lihaa. Jostain syystä tämä tuo mieleen Venäjän. Kolmas peto, jolle valta annettiin oli ehkäpä USA. Kannattaa huomata, että Saksa ja USA ovat katolilaisia maita. Ehkäpä niiden ansiosta Venäjäkin menettää valtansa. Tämä ensimmäinen tulkintani on väärä. Oikean tulkinnan 7. luvusta voit lukea osiosta uusia oivalluksia.

 Kuitenkin neljäs peto oli kaikkein hirmuisin, väkevin ja erilainen, kuin muut pedot. Tuolla pedolla oli kymmenen sarvea. Tulkitsen nuo sarvet kuninkaiksi, tai hallitsijoiksi. Tämä peto oli erilainen, kuin muut. Siis koko maa tulisi olemaan erilainen. Tämän vuoksi minä tulkitsen, että tuo valtio olisi Vatikaani. Profetiassa puhutaan sen kymmenestä hallitsijasta. Tulee siis olemaan kymmenen maan johtajaa ja näiden jälkeen tulee nousemaan erilainen hallitsija. Profetian mukaan hän tulee ottamaan valtansa alle myös nuo kolme ensin mainittua valtiota. Koen nyt niin, että Vatikaanin johtaja, siis paavi saa aikaan sen, että noissa maailmansodan eniten merkitsevissä valtioissa aletaankin yleisesti uskoa siihen mitä paavi opettaa. Näissä maissa siis ainakin uskotaan tuo paavin harhaopetus. Niin kuin tiedämme, niin Saksa ja USA ovatkin katolilaisia maita. Vatikaanihan itsenäistyi v.1929. Tämän jälkeen on ollut vallassa 8 paavia, joista 8. on nyt vallassa oleva paavi Franciscus, joka valittiin virkaan v.2013. Mikäli olen tulkinnut Danielin saaman profetian oikein, niin tuo peto, josta hän profetoi tulee olemaan 11. paavi. Tämä paavi siis tulee esiintymään kristuksena kaikille niille, jotka eivät ole ottaneet vastaan rakkautta totuuteen. Tuo Vatikaanin itsenäisyyden ajan 11. paavi tulee siis olemaan paljon puhuttu antikristus. Koska Sakarjan profetian mukaan tulee olemaan yksi pohjoismaa, jonka yllä lepää Jumalan Siunaus, niin uskon tuon maan olevan Suomi, sillä tämän takiahan Jumala on sallinut näiden profetioiden avautua.  Ainakin nyt ne kristityt, jotka lukevat näiden sivujen profetioita, jotka Jumala armossaan on avannut tulevat tietämään sen, mitä on odotettavissa. Onneksi presidenttimme uskoo Jumalaan ja Hänen Sanaansa. Nyt olisikin tärkeää, että ennen kuin tuo kaikki tapahtuu nämä profetiat olisivat myös maamme johdon tiedossa. 

                      Raamatun mukaan pedon luku on 666. Siksipä perustan uskomukseni vielä tähän numerosarjaan.

 

f I L I I V I C a r I V s D e I
I = 1
V = 5
X = 10
L = 50
= Jumalan Pojan sijainen  = antikristus

Vatikaani itsenäistyi v.1929. Nykyinen paavi on 8. ja 11. paavi on antikristus.

Näin kertoo Raamattu. Yläpuolella on paavin virkanimi. Laskemalla roomalaiset numerot yhteen saadaan tulokseksi 666

Danielin kirjan 8:ssa luvussa sanotaan jo suoraan, että Danielin saamat näyt ja ilmestykset koskevat lopun aikaa. Dan.8:17 .  Kun Iran, Irak ja Kreikka eivät enää vaikuta maailman politiikassa niin suuresti, kuin hetkeä aiemmin ja luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, siis tosi uskosta luopuneet (vertaa 2.Tess.2:3), niin  silloin antikristus pääsee valtaan. Jumala tulee sallimaan, että antikristus saa itse saatanalta niin suuren vallan, että koko maailma sitä ihmettelee. Varsinkin, jos tulkitsemme ilmestyskirjan siten, että paavi tulee parantumaan jostain häntä kohtaavasta onnettomasta tapahtumasta.  Ehkäpä paavi yritetään murhata, mutta kuitenkin Jumala sallii hänen parantua tästä. Voihan olla, että kuitenkin paaville jää sellainen aivovamma, että hän itsekin kuvittelee olevansa maailman vapahtaja. Silti on lohduttavaa lukea, että ilman ihmiskättä hänet muserretaan. Kun lukee tarkasti Jumalan Sanaa, niin silloin kyllä huomaa, että ne jotka luulevat opettavansa Jumalasta käyttäen apuna kaikenlaisia ”ihmetekoja”, joiden he luulevat olevan Jumalan aikaan saamia, niin he ovatkin vastoin omaa uskoaan saatanan puolella ja näin ollen Jumalaa vastaan. Niin kuin luvusta 8 voidaan huomata, niin Jumala tietää kaikki tapahtuvat asiat jo edeltä käsin. Daniel näki Jumalan ansiosta asioita, jotka tapahtuvat vasta meidän aikanamme. Jostain syystä Jumala näytti Danielille asiat, jotka tapahtuvat lopun aikana. Esim. Danielin kirjan 11:sta luvusta pystytään tulkitsemaan, että sen jälkeen, kun Kreikka on menettänyt taloudellisen itsenäisyytensä ja on tullut siis riippuvaiseksi muista  valtioista, niin myöskin Syyria tulee hyökkäämään Egyptiä vastaan. Jo nyt me voimme havaita, että ns. Isis järjestö haluaa vallata Syyrian. Isiksen vihahan kohdistuu tietysti Israelin lisäksi kaikkia niitä kansoja vastaan, jotka puolustavat Israelia. Varmaankin tämän vuoksi myös Egypti joutuu sen vihan kohteeksi.

    Yksi tärkeä merkki, jonka Jeesus mainitsi ovat väärät kristukset. Tästä tein oman osion.

                       Tänä päivänä 26.12.2016 on Jumala puhunut minulle lisää tästä lopun ajan suurimmasta harhasta, eli antikristuksesta. Koska antikristus on nimensä mukaisesti aivan niinkuin väärä kristus, niin hän tulee ihmisten toiminnan takia kuolemaan, mutta viimeistään kolmen päivän kuluttua hän herää kuolleista. Tämä tulee olemaan se suurin eksytys, jolla koetellaan ihmisiä. Tästä johtuukin se, että niin monet uskovat tämän viimeisen eksytyksen. Nyt kuitenkin todellisten uskovien ainakin täällä Suomessa kannattaa huomata, että tämän on Jumala jostain syystä meille etukäteen ilmoittanut. Kaikkien tosi uskovien pitäisi kyllä ymmärtää se, että kyseinen tapahtuma ei ole Jumalasta, sillä tämä antikristus tulee vääristämään Jumalan Sanan opetuksen.  - - - - - - Tessalonikalaiskirje kertoo väkevästä eksytyksestä. Tämä eksytys tulee olemaan todella väkevä. Sen Jumala antaa, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole ottaneet vastaan rakkautta totuuteen. Kirkas kointähti, eli oikea Jeesus Kristus on julistanut totuuden koko ihmiskunnalle. Nyt tämä tuleva antikristus julistaa samanlaista "totuutta", kuin tekee nykyinenkin paavi. Kun tulkitsin ilmestyskirjan näyn, niin löysin siitä kaksi tähden putoamista. Toisen tulkitsin aidoksi pyrstötähdeksi, joka tulee putomaan maahan. Tuo tähtihän aiheuttaa meriveden saastumisen. Toisen tähden taas tulkitsin itse saatanaksi, jonka Jumala toimittaa taivaasta maan päälle. Nyt tulee mieleen, että onkohan tuo saatana itse "kuolleista heräävän" paavin, eli siis antikristuksen tilalla. Näin sen täytyy olla. Silloin käy toteen myös Hes.28:2  Siinähän sanotaan; Koska sinun sydämesi on ylpistynyt ja sinä sanot: Minä olen jumala, jumalain istuimella minä istun merten sydämessä', ja olet kuitenkin ihminen, et jumala, vaikka omasta mielestäsi olet jumalan vertainen.- - - - - - - - - Näin Jumalan profetiat toteutuvat. Joka tapauksessa sinullakin on vielä mahdollisuus ottaa vastaan tuo Jeesuksen tarjoama totuus. Toivottavasti olet sen jo tehnytkin. Nimittäin, kun tämä viimeinen eksytys tapahtuu, niin sen jälkeen Jumalan omaisuuskansa, eli juutalaiset uskovat siihen Armoon, jota Kristus tarjoaa ja Jeesus saapuu noutamaan omiaan.

Loppuun asti tulee olemaan sota   Dan.9:26

Sodan aiheuttaja antikristus eli kuolleen paavin kehoon siirtyvä perkele.

                                                                       Vihollinen

                      Jumalalla ja Jumalan luomuksella ihmisellä on yhteinen vihollinen, jota myös kutsutaan sielunviholliseksi. Tämä vihollinen on jo maailman alusta alkaen yrittänyt tuhota Jumalan tekoja. Nyt Jumala on minulle paljastanut, että mikä on tämän sielunvihollisen kohtalo kirjaimellisesti.

 

                             Profeetta Hesekiel kertoo sielunvihollisen kohtalon luvussa 28. Tässä profetiassa vihollista nimitetään Tyyron ruhtinaaksi. Jumala siis käytti profeetta Hesekieliä välittäjänä, joka toi Jumalan Sanan meillekin tiedoksi.

 

                             Luvun alussa Jumala siis sanoo ”Ihmislapsi, sano Tyyron ruhtinaalle: Näin sanoo Herra, Herra: Koska sinun sydämesi on ylpistynyt ja sinä sanot: ´Minä olen jumala, jumalain istuimella minä istun merten sydämessä´ ja olet kuitenkin ihminen, et jumala, vaikka omasta mielestäsi olet jumalan vertainen – ja katso, viisaampi sinä oletkin kuin Daniel, ei mikään salaisuus ole sinulta pimitetty   . . . . . . . jne.

 

                             Tässähän Jumala kertoo, kuinka lopun edellä sielunvihollinen, siis se langennut enkeli syöstään alas taivaasta ja tuosta kaikkien vihollisesta tulee ihmisen kaltainen. Sehän tapahtuu niin, että Jumalaan uskomaton paavi jättää tämän maailman jonkin hänelle sattuvan onnettomuuden johdosta. Juuri ennen tätä onnetonta tapahtumaa paavi on tehnyt hämmästyttäviä ihmetekoja ja julistanut väärää Jumalan sanaa. Kun tämä paavi on kuollut, niin taivaasta syösty sielunvihollinen, eli siis perkele jatkaa näitä ihmeellisiä ja kaikkia hämmästyttäneitä tekoja. Siis tämä perkele itse muuttaa paavin kuolleeseen kehoon, niin että useimmat ihmiset uskovat paavin nousseen kuolleista.

 

                             Jumala on paljastanut minulle näitä lopun ajan tapahtumia aina vähän kerrallaan ja minähän lupasin Jumalalle, että kerron nämä eteenpäin. Saattaa olla, että paljastuksiani ei uskota. Kannattaa ehkä lukea 1.Kuningasten kirja luku 22.  -Siinähän Miika sanoo kuninkaalle ”Jos sinä palaat voittajana takaisin, niin ei Herra ole puhunut minun kauttani”   - Samoin sanon minä ”Jos nämä eivät toteudu, niin ei taivaallinen Isäni ole puhunut minun kauttani.”

 

Profetioiden tulkinta

                      Mikäli haluaa tulkita profetioita, niin sitä ei ihminen yksin voi tehdä, vaan täytyy olla valtuutus Jumalalta. Joku saattaa ihmetellä, että kuinka olen tulkinnut tähden uskovaksi, tai siis enkeliksi. Ensinnäkin Jeesus itse vertaa Matt.22:30 uskovia enkeleiksi. Tuossa jakeessa Hän sanoo; "Sillä ylösnousemuksessa ei naida eikä mennä miehelle; vaan he ovat niinkuin enkelit taivaassa. Daniel taas sanoo uskovista, että he loistavat,niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti. Hesekiel  28 taas kertoo, että perkele oli ennen maailman luomista Jumalan kerubi, eli enkeli. Tästä johtuu, että tämä enkeli, siis itse saatana onkin loppuun saakka taivaassa. Kuitenkin Jumala tulee suistamaan tämän enkelin maahan ja saattaa hänet ihmisen kaltaiseksi. Että näin voisi tapahtua, niin täytyy olla lihallinen keho, johon saatana muuttaa. Sopiva keho vapautuukin kuolleelta paavilta. Näin ihmiset siis ajattelevat, että kuolleista herännyt paavi tekee ihmeellisiä tekoja. Kyseessä on kuitenkin itse perkele ja sen vuoksi tulee tapahtumaan monenlaisia ihmetekoja. 

                          Nyt minulle on auennut uusi asia. Kun olen lukenut ilmestyskirjaa, niin jostain syystä minä olen tullut sellaiseen johtopäätökseen, että olisi kyse kahdesta eri pedosta. Nyt minulle on kuitenkin selvinnyt se, että vain itse perkele on tuo peto. Paavi ei varsinaisesti olekaan tuo peto, vaan hän on vain pedon käytössä. Lopulta hän on sitä kirjaimellisesti, kun peto todellakin ottaa kuolleen paavin kehon omaan käyttöönsä. Siis tällä hetkellä maailmassa vaikuttaa vain antikristuksen henki. Tuo henki vaikuttaa niiden ihmisten kautta, jotka vastustavat Jumalaa ja kristinuskoa. Sehän on vaikuttanut jo pitkään. Senhän voi lukea vaikkapa 1.Johanneskirjeen 4.:stä luvusta. Esimerkiksi 3. jae kertoo, että antikristuksen henki on jo maailmassa. Viidennessä luvussa kerrotaan, että jokainen joka uskoo, että Jeesus on Kristus, on Jumalasta syntynyt. Sama luku kertoo sen, että kuka uskoo Jeesuksen olevan Kristus. Siihenhän ei riitä pelkät sanat, vaan tarvitaan myös sanojen toteutumista. Viidennen luvun 3. jae kertoo, että rakkaus Jumalaan on, että pidämme Hänen käskynsä. Sehän tarkoittaa, että uskomme sen mitä Jumalan Sana sanoo. Valitettavasti antikristuksen henki vaikuttaa ja on vaikuttanut jo monissa seurakunnissakin. Monessa seurakunnassakaan ei ole siis uskottu Jumalan Sanaan. Ikävää on se, että usea seurakunnan työntekijäkin on muuttanut saatanan puolelle. Siitä on sitten ollut seurauksena ikäviä hedelmiä, joista voi jo suoraan päätellä, että onko puun istuttaja Kristus, vai onko kyseessä joku, joka on vihollisen palveluksessa.

 

 

              Danielin kirja on mielenkiintoinen, koska se kertoo ajasta jossa me elämme, siis lopun ajasta. Ensimmäisessä luvussa kerrotaan, kuinka Daniel oli Nebukadnessarin hovissa valittuna kuninkaan palvelijaksi. Luku kertoo, että Daniel halusi sydämestään palvella todellista Jumalaa, eikä hän silloin halunnut edes syödä samaa ruokaa, kuin muut tämän maallisen kuninkaan palvelijat. Uskovan ihmisen tärkein ruokahan on Jumalan Sana. Matt.4:4 sanotaan, ettei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee. Danielissa on siis kuin vertauskuva sille, että meidän ei tule syödä sitä, mitä tämä maailma tarjoaa, eikä siis uskoa siihen. Toinen luku kertoo, kuinka kuningas oli nähnyt unen joka vaivasi häntä. Tämän vuoksi kuningas ilmoitti tietäjille ja palvelijoille, että heidän tulisi kertoa se mitä tämä uni merkitsi. Lisäksi hän halusi olla kertomatta untaan, vaan tietäjien ja palvelijoiden tuli tietää vastaus siitä huolimatta. Tästä syystä kukaan ei osannut vastata kuninkaalle. Mikäli mekin kysymme tämän maailmaan tietäjiltä, niin emme saa koskaan oikeaa vastausta. Sen vuoksi meidän tuleekin turvautua Jumalaan ja Hänen Sanaansa samalla tavalla, kuin Daniel teki. Hän sanoi kuninkaalle; Salaisuutta, jonka kuningas tahtoo tietää, eivät viisaat, noidat, tietäjät eivätkä tähtien selittäjät voi ilmoittaa kuninkaalle. Mutta on Jumala taivaassa; Hän paljastaa salaisuudet ja ilmoittaa kuningas Nebukadnessarille, mitä on tapahtuva aikojen lopussa. Vaikka Daniel verhosi unen, niin ettei kuningas voinut sitä ymmärtää, niin siitä voidaan tulkita, että koko maailmankaikkeus on Jumalan hallinnassa. Daniel kertoo, että aikojen alussa, kun Jumala loi koko maailman kaikkeuden oli myös ”kuvapatsas”, joka oli kaunis katsella. (Dan.2:31)

Uusimmat kommentit

17.03 | 17:51

Olen tullut uskoon vuonna 1994 noin suunnilleen. Olen kovasta menneisyydestä pelastunut ja saanut uuden elämän. Toronton eksytystä vastaan täytyy infota uskovia. Se on pettävää. Kiitos sivuistasi

28.02 | 06:31

En ole varma vaikuttaa se oikea Henki siellä enemmän sielullista ja lihallista toimintaa siellä,yksikin henkilö poistui sieltä, en ole varma kannattaako mennä uudestaan.

01.03 | 19:29

Olen kyllä sitä mieltä että korkeaa veisua ei pitäisi hengellistää ollenkaan, se on vain runoutta.Monet ovat sitä selittäneet, mutta jotenkin se on onnetonta kuultavaa.Voihan mieleni muuttua

20.03 | 13:50

Olen Enska kaivannut sinua. Käytiin ennen pari kertaa Naaralla. Miika lähetti myös terveisiä.

Jaa tämä sivu

           Tuohan oli ”kaunis patsas”, eli hyvin puettu Jumalan kerubi, joka halusi nousta koko maailman valtiaaksi. Tuosta kerubista, eli siis itse perkeleestä kertookin Hesekielin 28. luku. Jumala murskasi ensin tuon kerubin jalat eli siis perustuksen. Tämä perustuksen murskaaminen tapahtui silloin, kun Jumalan Pyhän Hengen voimasta ihmiseksi syntynyt Jeesus Kristus kuoli kaikkien niiden edestä, jotka ovat valmiit kärsimään uskon puolesta maailman pilkkaa ja häpeää. (Dan.2:34)   Daniel kertoo, että Jumala on antanut tuolle kerubille koko maailman vallan, eli ihmiset ja eläimet ovatkin saatanan vallassa. Tämän jälkeen tuo uusi maailman perustus, eli siis jalat tulee olemaan osittain savea ja osittain rautaa. Tämä kertoo, kuinka uskovien ihmisten ”valtakunta” maan päällä  on oleva hajanainen. Toiset siis uskovat täysin Jumalan Sanaan, mutta toiset eivät niin usko, vaan toisten usko on luja ja toisten hauras. Jae 44 kertoo sen, kuinka kaiken tämän jälkeen Jumala pystyttää valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti.

                           Luvussa 3 kerrotaan, kuinka Jumalaa palvelevat Danielin 3 ystävää laitetaan tulikuumaan pätsiin, koska he eivät kumartaneet kuninkaan kultaista kuvapatsasta. Pätsi oli niin kuuma, että nekin, jotka saattoivat näitä ystäviä pätsiin kuolivat sen tulen liekissä. Kuitenkin kuningas näki neljän miehen kävelevän vahingoittumattomina tulessa ja neljäs mies oli näöltänsä, kuin Jumalan poika.  Tämähän kertoo iankaikkisesta pätsistä, eli helvetin tulesta, josta kuitenkin pelastumme uskomalla ja vastaanottamalla elämäämme Jeesuksen Kristuksen, Jumalan Pojan. Tämä 3. luku sisältää myös asian, jota en huomannut aiemmin. Sehän on vertauskuva siitä, että meidän halutaan palvovan ja kunnioittavan paavia, kuin Jumalaa. Ellemme sitä tee, niin me emme pysty käymään kauppaa tässä maailmassa. Sen taas kertoo Johanneksen ilmestys.

 Luku 4 kertoo, että kuningas näki jälleen unen. Unessa oli suuri puu. Puu ulottui ja vaikutti kaikkialle maailmassa ja kaikki saivat siitä ravintonsa. Sitten tuli enkeli taivaista ja käski kaatamaan puun, sekä hävittämään sen hedelmät. Tämä unihan kertoo, että ensin katolilainen kirkko vaikuttaa kaikkialla, mutta lopussa siltä otetaan Jumalan sille antama valta pois. Viidennessä luvussa kuningas Nebukadnessar oli jo antanut kuninkuuden pojalleen Belsassarille. Kun kuningas järjesti pidot ylimyksille ja he joivat viiniä kulta-astioista, jotka oli otettu temppelistä, Jumalan huoneesta, niin äkkiä ilmestyi käsi, joka kirjoitti seinälle, eikä kukaan tiennyt mitä kirjoitus tarkoitti. Kuninkaan äiti kuitenkin kertoi, että olisi mies nimeltä Daniel ja hän osaisi selittää kirjoituksen. Daniel selitti, että kaikki valta oli annettu hallitsijalle, mutta hallitsija ylpistyi ja sen vuoksi häneltä otettiin valta pois. Sehän tarkoittaa sitä, että kun katolilaisella kirkolla oli kaikki valta, niin se otettaisiin pois, sillä kirkon johtaja alkaisi luottaa enemmän itseensä, kuin Jumalaan.

           Danielin kirjan 6. luku kertoo Jumalan valtasuuruudesta.   Danielista oli tehty ”valtaherra” kahden muun miehen lisäksi. Daniel oli näistä kolmesta etevin ja toiset kadehtivat häntä. He etsivät hänestä vikaa niin, että he pääsisivät syyttämään häntä. He pyysivätkin kuningas Daarejavesia antamaan kiellon, ettei kukaan saisi rukoilla mitään jumalaa rangaistuksen uhalla. Kun Daniel kuuli tämän, niin hän jatkoi rukoilemista siten, että varmasti sen kaikki näkisivät. Kun miehet saivat sen tietoonsa, niin he kertoivat asian kuninkaalle vaatien Danielille kuoleman rangaistusta. Kuningas heitättikin Danielin jalopeurain luolaan, jossa hän joutui viettämään yönsä. Kun kuningas aamulla meni luolalle, niin Daniel kertoi, että Jumala oli sulkenut jalopeurain suut ja sen vuoksi hän oli vahingoittumaton. Sen jälkeen kuningas heitätti luolaan Danielia syyttäneet miehet. Jalopeurat hyökkäsivät heti surmaten miehet. Sen jälkeen Daarejaves antoi käskyn, että kaikki pelkäisivät Danielin jumalaa, joka pelastaa ja vapahtaa, sekä tekee ihmeitä taivaassa ja maan päällä.Jo toisen luvun jakeessa 28 kerrottiin, että nämä kaikki tulevat tapahtumaan ”aikojen lopulla”. Seitsemännessä luvussa Daniel on nähnyt unen. Unessa taivaan neljä tuulta kuohutti suurta merta. Meri oli maailma ja siihen vaikuttivat monenlaiset asiat. Maailmassa oli petoja. Ilmeisesti pedot olivat erilaisia maailman valtoja jotka vastustivat Jumalaa. Ensimmäisessä valtakunnassa oli ihmisiä, jotka alun perin oli tarkoitettu olemaan, kuin jumala, eli siis Jumalan kuvia. Nämä ihmiset olivat Israelilaisia, elikkä juutalaisia. Toinen peto surmasi näitä ihmisiä. Kolmas peto vaikutti eri puolilla maailman merta. Neljäs peto olikin erilainen. Se oli siis erilainen maa, kuin muut hallitukset. Hallitsijakin oli erilainen. Se oli Danielin mielestä kaikkein pelottavin. Sen hallitsija pystyisi lopulta vaikuttamaan kaikkiin muihin valtioihin. Vatikaani on valtioiden joukossa aivan erilainen ja sen hallitsijakin on erilainen. ”Maatahan” johtaa paavi. Uni jatkuu siten, että valtiolla on 10 kuningasta (hallitsijaa), joiden jälkeen nousee valtaan erilainen hallitsija, joka vastustaa itse Jumalaa. Tämä paavi vaikuttaa vallassa n. 3,5 vuotta. Sen jälkeen Jumala tuhoaa hänet ja valta annetaan Jumalan Pojalle Jeesukselle kristukselle.