Tempaus

                             Nyt ajattelin kirjoittaa Raamatun mukaisesti tempauksesta. Koska ihmiset eivät ole lukeneet Raamatun sanaa, joka on uskovienkin voimanlähde, niin sen vuoksi tempauksestakin opetetaan vain sitä, mikä on kuultu toisilta. Paavalihan kirjoittaa 1.Tess. kirjeessä, että joku olisi kertonut uskoville Jeesuksen jo tulleen takaisin. Paavali kuitenkin kertoo, että kyseessä on jonkun liikkeelle laskema harhaopetus. 1.Tess.4 Paavali kertookin, ettei tuota asiaa kannata murehtia. Jakeessa 13 hän sanoo; ”emme tahdo pitää teitä veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niin kuin muut, joilla ei toivoa ole. Jakeissa 13-15 hän kertoo Jeesuksen takaisin tulosta. Sen jälkeen Paavali kertoo, kuinka Jeesuksen takaisin tulon jälkeen elossa olevat uskovat temmataan yhdessä jo kuolleiden uskovien mukana Herraa vastaan yläilmoihin. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla. Tämän jälkeen Paavali kehottaa uskovia valvomaan. 

                             Paavali jatkaa aiheesta 2.Tess. kirjeessä. Hän kertoo, että ns. antikristus tulee ensin. Ensin siis tapahtuu yleismaailmallinen uskosta luopuminen ja sen jälkeen laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Tästäkin asiasta on joku katolilainen vaikuttaja tehnyt väärän opin. Hän on opettanut, että Tess. kirje olisi väärin käännetty joidenkin sanojen kohdalla. Kuitenkin tämä sama asia on esitetty Raamatussa myös Jeesuksen kertomana. Kannattaakin siis lukea Raamattua rukoillen ja tarkasti. Jeesus kertoo Matt. 24:31 , kuinka suurten ahdistusten jälkeen ihmisen pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja Hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa ja he kokoavat Hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin. Sama asia kerrotaan myös Mark.13:27  Antikristuksesta kertoo myös vanha- sekä uusi testamentti. Vanhassa testamentissa siitä kertoo profeetta Daniel. Danielhan kertoo. että antikristus on ”oudon valtion” johtaja. Olen tulkinnut tuon oudon valtion olevan Vatikaani, jota johtaa aina paavi. Se onki aika outo valtio, sillä se sijaitsee Italian sisällä ja olen vieraillutkin siellä samaan aikaan, kun poikani Joni ui Roomassa ensimmäisen Euroopan mestaruuden. Uudessa testamentissa kerrotaan, kuinka antikristuksen voi erottaa numerosarjasta 666. Tämän luvunhan pystyy löytämään paavin virkanimestä. Se edellyttää roomalaisten numeroiden tuntemista.

           Nyt minä luin "netistä" sellaisen tempaustulkinnan, että Jeesus tempaisisi Häneen uskovat pois täältä maan päältä ennen vaivan ja vihan aikaa. Kannattaa kuitenkin lukea itse Raamattua, eikä uskoa Amerikkalaisia kirjoituksia. Ilmestyskirja kertoo tuhat vuotisesta valtakunnasta. Se kertoo, että  ne kuolleet, jotka ovat kuolleet ja teloitettu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan Sanan tähden heräävät tuhatvuotiseen valtakuntaan. Tämä sama tuhatvuotiseen valtakuntaan pääsy koskee myös niitä, jotka ovat ovat eläneet vihan aikana. Siis se koskee myös niitä, jotka eivät kumarra petoa, eikä sen kuvaa, eivätkä ota sen merkkiä otsaansa, eikä käteensä.  (Ilm.20:4-5)  Rk  1933/1938

           Tämä Raamatun mukaisesti väärä tulkinta johtaakin siihen, että itse perkeleen aiheuttama vihan aika tuleekin ihmisille yllättäin ja monet jopa kristitytkin uskovat sen, mitä tuo antikristus, eli itse perkele heille kertoo ja opettaa. Tämän vuoksi kannattaa varoa, ettei opeta ihmisiä väärin.

                                   Väärä tempaus-tulkinta

             Olen kirjoittanut jo aiemmin aiheesta tempaus. Nyt minulle on selvinnyt se, että mihin tällä väärällä opetuksella pyritään. Siihenhän uskoo sanojensa mukaisesti Vapaakirkon "pastori" Kari Hämäläinenkin. Tämän väärän opin tarkoitus on opettaa uskovillekin vääriä tulkintoja Jeesuksen takaisin tulosta ja yleensä Raamatusta. Nythän jopa monet uskovista olisivat valmiita ottamaan antikristuksen vastaan takaisin tulleena Jeesuksena. Kannattaa huomata, että Raamatun tutkiminen on tärkeää varsinkin näin lopun aikana. Raamatustahan selviää se, että ennen Kristusta tulee ns. antikristus. Vasta sen jälkeen saapuu todellinen Kristus. Hänen saapumisensa on sellainen, että sen huomaavat kaikki ihmiset. Ennen oli myös keskustelua ns. "vihan ajasta" ja moni meistä ajatteli, että hän ei ainakaan haluaisi elää tuona aikana. Minulle on kuitenkin selvinnyt, että tuo aika on silloin, kun maan päällä vaikuttaa ilmestyskirjassakin mainittu toinen peto, eli itse saatana on täällä keskuudessamme muka ylösnousseena paavina. Tuo "kuolleista herännyt" paavi on muka takaisin tullut Jeesus. 

Jeesuksen paluu

                      Kannattaa uskoa alkuperäiseen Raamattuun!  Jeesuksen paluu ei ole yllättävä, eikä salainen, niin kuin katolilaisen kirkon paavi ja mm. Vapaakirkon Kari Hämäläinen opettaa. Raamattu kertoo, että Jeesus tulee takaisin samalla tavalla, kuin Hän lähti, ja niin että  ihmiset sen näkevät. (Ap.t.1:11)  (Mark.13:26)  (Matt.24:30)

                      Siis, kun itsenäisen Vatikaanin 10. paavi surmataan Jerusalemissa ja ihmiset uskovat hänen olevan maan päälle palannut Jeesus Kristus, sillä hän heidän mielestään herää kuolleista, niin sitä ei kannata uskoa. Kysymyksessä ei silloin ole itse Jeesus, eikä kuolleista herääminenkään vaan on kysymys niin sanotusta antikristuksesta. Vasta kun kaikki tämä on tapahtunut, niin silloin saapuu oikea Kristus, joka antaa enkeleille ohjeen, että he kokoavat Hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin. (Matt.24:31)

Väärä tulkinta

                      Tuo väärä tulkinta johtui varmaankin siitä, että tuo henkilö ei luottanutkaan alkuperäiseen Raamattuun. Hän seurasi ja toisten kirjoituksia ja opetuksia, eikä lukenut Jumalan Sanaa. Hän tiesi sen verran, että Raamatun mukaan tuhat vuotinen valtakunta on totta. Kun tämä tuhat vuotinen valtakunta oli toisessa opetuksessa kumottu, niin hän alkoi uskomaan tähän toiseen opetukseen, eikä huomannut senkin olevan väärää.

                      Kannattaa huomata, että tämä on saatanankin käyttämä metodi. Laitetaan mukaan jotain oikeaa ja Raamatullista, niin silloin mukaan sekoitettu vääräkin voidaan syöttää ihmisille, niin että he ajattelevat koko opetuksen olevan oikeaa. Olen kaiken tämän saanut itse nähdä ja kokea. Sen vuoksi siitä kirjoitankin. Olen jossain kohtaa sivuillani todennut Raamatun olevan kokonaisuus, jossa kirjoitukset tukevat toisiaan, eikä siitä voi mitään poistaa. Mikäli ihminen ei luota täysin alkuperäiseen Raamattuun, eli Jumalan Sanaan niin silloin Jumala ei tälle ihmiselle puhukaan.

Uusimmat kommentit

17.03 | 17:51

Olen tullut uskoon vuonna 1994 noin suunnilleen. Olen kovasta menneisyydestä pelastunut ja saanut uuden elämän. Toronton eksytystä vastaan täytyy infota uskovia. Se on pettävää. Kiitos sivuistasi

28.02 | 06:31

En ole varma vaikuttaa se oikea Henki siellä enemmän sielullista ja lihallista toimintaa siellä,yksikin henkilö poistui sieltä, en ole varma kannattaako mennä uudestaan.

01.03 | 19:29

Olen kyllä sitä mieltä että korkeaa veisua ei pitäisi hengellistää ollenkaan, se on vain runoutta.Monet ovat sitä selittäneet, mutta jotenkin se on onnetonta kuultavaa.Voihan mieleni muuttua

20.03 | 13:50

Olen Enska kaivannut sinua. Käytiin ennen pari kertaa Naaralla. Miika lähetti myös terveisiä.

Jaa tämä sivu