Jehovan todistajat

 

                             Raamatun käännöksen tärkeyden huomaamme helposti, mikäli tutustumme Jehovan todistajien oppiin. Jehovan todistajathan käyttävät ns. uuden maailman käännöstä, sillä he luulevat, että uusi käännös (väännös) olisi parempi, kuin alkuperäinen Jumalan Sana. Niinhän tuntuvat tekevän myös nämä ns. uudemman käännöksen tekijät. Ihminen haluaa siis parantaa Jumalan Sanaa, koska hän ajattelee tekevänsä sanasta paremman.

                             Kuitenkin Johanneksen ilmestyksen lopussa ja siis myös koko aidon Raamatun lopussa varoitetaan muuttamasta Raamatun tekstiä. Siis, jos joku lisää sanoihin jotain, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan ja jos joku ottaa pois jotain tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin.

                             En ole itse lukenut ns. uuden maailman käännöstä, mutta eniten harmia sekä Jehovan todistajille itselleen, että koko yhteiskunnalle taitaa tuottaa se, että he tulkitsevat ihmisen sielun olevan veressä. Sen vuoksi he eivät hyväksy esim. veren vaihtoa. Tiedän ainakin yhden tapauksen, jossa tällainen Jehovan todistaja joutui menemään leikattavaksi Norjaan, jossa leikkaus tehtiin sellaisilla ehdoilla, että tämä mies pystyi ne hyväksymään. Tietysti tämä tällainen tulee yhteiskunnalle kalliiksi, sillä kaikki ylim. kustannukset maksaa Suomen valtio ja sen veronmaksajat. Alkuperäisessä käännöksessähän Jumala kertoo, että lihan sielu on veressä. Ms. 9:4  .  Tässähän Jumala tarkoittaa, että DNA ohjaa kaiken lihan toimintaa, aivan samalla tavalla, kuin tietokoneen ohjelma ohjaa tietokoneen toimintaa. Silloin, kun Jumala tämän kaiken ilmoitti ei vielä tiedetty mitään koko DNA:sta, eikä myöskään tietokoneista. Tietysti silloin oli parempi ilmoittaa, että lihan sielu on veressä. Eihän Jumala tällöin ilmoittanut, että ihmisen sielu olisi veressä. Ilmeisesti uuden maailman käännös on tässäkin kohdassa  tehty väärin. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää, että luemme aina alkuperäistä Jumalan sanan käännöstä. Suomalainen käännös 33/38 tehty on kuitenkin niin tarkka, että sitä ei tarvitse millään tavalla tulkita

                           En tietysti tuomitse Jehovan todistajia, sillä itseasiassa hehän uskovat erittäin vahvasti. Syntiinlankeemuksessa Raamatun mukaan nainen petettiin, mutta mies lankesi. Eihän kumpikaan voi syyttää toista. Ei se, jota on petetty, eikä toki sekään, joka on langennut. Jehovan todistajia on petetty, kun he ovat uskoneet , että myöhemmin tehty on parempi, kuin alkuperäinen. Samalla tavalla sielumme vihollinen yrittää nyt pettää Jumalan Sanaan uskovia.

Tänä päivänä 4.8.18 luin uudesta Iltalehdestä kertomuksen, joka oli otsikoitu ”Verensiirtokielto oli viedä lapsiltani äidin” Tosi tarinan kertoja on jo eronnut Jehovan todistajista ja sen myötä jättänyt myös uskon Jumalaan. Tässä on jälleen tapahtunut niin, että väärän väännöksen takia Jehovan todistajien toiminta onkin ollut Jumalan vastaista toimintaa. Joko Uuden maailman väännös ilmoittaa, että ihmisen sielu on veressä, tai sitten he eivät ymmärrä sitä, ettei eläimillä ole sielua, vaan sielu on ainoastaan ihmisillä.

 

       Lihan sielu

                     Lihan sielu tarkoittaa myös eläinten lihaa. Eläimillähän ei ole sielua, niinkuin on ihmisillä. Kun siis eläin kuolee, niin se on todella kuollut. Ihminen on kuitenkin luotu iankaikkiseksi, eli ihminen elää vielä ajallisen elämän jälkeenkin. Nyt joku voi kysyä, että mikä siis on lihan sielu. Sieluhan on kaiken sisin eli sen toimintaa ohjaava. Kaiken lihan sielu siis ohjaa lihan toimintaa ja se on todellakin veressä. Ihminenkin on nyt asian selvittänyt. Kaiken lihan toimintaa ohjaa ns. DNA, ja se on veressä, aivan niin kuin Raamattu kertoo. Koska ihminen ei ole luottanut alkuperäiseen Jumalan Sanaan, niin hän on tehnyt uuden käännöksen. Sen vuoksi kutsunkin sitä väännökseksi. Tämä uusi väännös on pilannut monen ihmisen elämän. Tästä hyvänä esimerkkinä on jehovan todistajien uuden maailman käännös. Koska se on vain väärä väännös, niin ne jotka pitäytyvät elämään sen mukaan eivät hyväksykään esim. veren siirtoa. Silloin eivät useat lääkärit ymmärrä niitäkään, jotka uskovat todelliseen alkuperäiseen Raamattuun. Ei kannata uskoa jehovantodistajia, sillä he ajattelevat Jumalan muuttavan ajan kuluessa sanomaansa. Aivan niinkuin ihmiset tekevät. Nyt joku voi kysyä, että mikä on ihmisen sielu. Ihmisen sieluhan on itse ihmisen sisin, joka ohjaa ihmistä hengellisesti. Siis ihminen on sellainen, kuin hänen sielunsa on. Sielulla ei ole mitään tekemistä ihmisen lihan kanssa.

                  Siis sen lisäksi, että jehovan todistajat pilaavat oman elämänsä, niin tämä opetus pilaa monen ulkopuolisen ihmisen elämän. Ovellani on käynyt useita jehovan todistajia. He liikkuvat kaksin, sillä he eivät uskalla yksin kertoa uskostaan. Kerran eräs henkilö sanoi minulle, että heillä on uusi parempi Raamatun käännös. He siis ajattelevat, ettei alkuperäinen Jumalan Sana olekaan oikea.

Raamatun alkuperäisyyden on todistanut mm. Ivan Panin. Kerrotaan kuinka Ivan Panin vuonna 1890 löysi ensimmäiset matemaattiset ilmiöt Raamatusta ja että hän täysin omistautui loppuelämäkseen niiden tutkimiselle. Ivan Panin osoitti Raamatun tekstien kirjainten ja sanojen numeroarvoja tutkimalla että Raamattu on yliluonnollista tekoa, siis jumalallinen. Tästä asiasta hän kirjoitti myös kirjeen New York Sun-lehdelle. 

               Sivuillani olen kertonut asiat, niin kuin ne ovat tapahtuneet. Viittasin lääkäriin, sillä kävin vastaanotolla Terveystalossa. Tein sen, sillä halusin varmistuksen diagnoosille Sjögrenin syndrooma. Kerroin, että Jeesus itse oli sen minulle ilmoittanut. Varmaankin siitä johtui, ettei tuo ateistilääkäri minua uskonut. Hän otatti reumakokeet ja kertoi, että koska ne eivät osoittaneet reumaa, niin silloin minulla ei voi olla Sjögrenin syndroomaa. Ihmettelen tuota lausuntoa, koska Sjögrenin syndroomaa ei voi paikallistaa reumakokeissa. Oireiden lisäksi paras diagnoosi on koepala sylkirauhasista.  Tuon Terveystalon "reumalääkärin" nimi on Jari Ahonen. 

             Siis jehovantodistajat ja nämä Jeesuksen nimessä toimivat väärät kristukset, eli parantajat vaikuttavat sen, että usein ainakaan lääkärit eivät ota tosissaan koko kristinuskoa.

                   Tämä tarkoittaa sitä, että jehovan todistajien lisäksi ainakin Jyväskylän, Joensuun, sekä Järvenpään vapaaseurakunnat ovat tehneet työtä sielunvihollisen hyväksi.

Uusimmat kommentit

17.03 | 17:51

Olen tullut uskoon vuonna 1994 noin suunnilleen. Olen kovasta menneisyydestä pelastunut ja saanut uuden elämän. Toronton eksytystä vastaan täytyy infota uskovia. Se on pettävää. Kiitos sivuistasi

28.02 | 06:31

En ole varma vaikuttaa se oikea Henki siellä enemmän sielullista ja lihallista toimintaa siellä,yksikin henkilö poistui sieltä, en ole varma kannattaako mennä uudestaan.

01.03 | 19:29

Olen kyllä sitä mieltä että korkeaa veisua ei pitäisi hengellistää ollenkaan, se on vain runoutta.Monet ovat sitä selittäneet, mutta jotenkin se on onnetonta kuultavaa.Voihan mieleni muuttua

20.03 | 13:50

Olen Enska kaivannut sinua. Käytiin ennen pari kertaa Naaralla. Miika lähetti myös terveisiä.

Jaa tämä sivu