Kirkkokunnat

                             Seurakuntien pää täällä maailmassa on eri kirkkokunnat. Tietysti, mikäli seurakunnassa on Jumalan mieleinen johto, niin silloin seurakunnan päänä toimii Kristus. Katolinen oppi ei usko enää Jumalan Sanaan. Esim. kertomus luomisesta on vaihdettu kehitysoppiin, eikä katolilaisten seurakuntien johto, eli siis paavi enää usko Jumalaan. Lisäksi sen johdossa on väärennetty myös aito evankeliumi. Nyt joku saattaa ajatella, että tämä koskisi vain katolilaisia seurakuntia, mutta kyllä tämä sama koskee muitakin kirkkokuntia. Esimerkiksi Suomen Vapaakirkossa ei enää uskota aidosti Jumalan Sanaan. Näyttääkin siltä, että perkele pystyy käännyttämään opetuslapsikseen myös protestanttisen seurakunnan johtohenkilöitä. Minä väitän, että suurimmalta osin vapaakirkossa ei uskotakaan Jumalan Sanaan, vaan itse perkeleen opetuksiin. Onneksi kuitenkin on mukana niitä, jotka eivät ole menettäneet uskoaan Jumalaan. Tämä kaikki johtuu siitä, että on unohdettu  totuus, jota julistaa Jumalan Sana. Ihmiset ovatkin alkaneet uskoa henkeen sen sijaan, että kaikki olisi tarkistettu Jumalan Sanaan perustuen. He ovat siis ilman Jumalan Sanan arvostelua antautuneet sielun vihollisen käytettäväksi. Olen varma siitä, että myös katolilaisissa seurakunnissa on niitä, jotka eivät usko paavin väärään sanomaan. Heitä on myös vapaakirkon jäsenissä. Olen julkaissut nämä sivut sen vuoksi, että haluan rohkaista sinua, joka et usko niitä valheita, joita kirkkokunnan johto sinulle syöttää. Jumala tiesi tämän ja sen vuoksi Hän salli pelastuksen vielä näinkin syntiselle ihmiselle. Vapaakirkon olisi kannattanut heti erottaa minut, niin tämä kaikki ei olisi paljastunut vielä tässä maailmassa. Jumala on kuitenkin niin armollinen, että Hän haluaisi korjata nämä Vapaakirkon erehdykset ja antaa kaiken anteeksi.

 

Suurin osa Vapaakirkkoa onkin antikristuksen vallassa 

Tämän aloitti Joensuun vapaaseurakunta, josta se siirrettiin Jyväskylään. Nyt jo pääosa Suomen vapaakirkkoa uskoo tähän opetukseen.  Saatana on heidät sitonut, eivätkä he pääse vapaaksi. 

                             Tässä maailmassa eri valtioilla on oma historiansa. Niillä on alku- ja toisilla myös loppuhistoria. Silloin, kun valtiot muodostetaan, tai mikäli ne häviävät kokonaan, niin silloin historiaan jää yleensä myös niiden henkilöiden nimet, joiden ansiota tapahtumat ovat. Nyt vaikuttaa siltä, että sama pätee myös Jumalan seurakunnissa. Nämä seurakuntien vastuulliset ovat saavuttaneet sen, mihin he ovat pyrkineetkin. Hehän ovat halunneet saada nimensä ihmisten tietoisuuteen, eli he ovat pyrkineet kuuluisiksi. Ainakin Raamatun perusteella näyttää, että he ovat tässä onnistuneet. Jumalan Sanan mukaan sellainen lampunjalka, joka ei hyödytä Jumalaa työnnetään pois paikoiltaan. Nyt näköjään tämä tulee toteutumaan koko vapaakirkossa. Koska vapaakirkon vastuulliset, eli sen hallituksen jäsenetkin ovat siirtyneet perkeleen puolelle, niin kohta ei enää tule olemaan kirkkokuntaa nimeltä vapaakirkko. Näin tulee varmasti käymään, sillä minä uskon Raamatun sanomaan. Tämä kaikki tapahtuu Joensuun, Jyväskylän ja Järvenpään vastuullisten vuoksi. Onkin ihmeellinen asia, että vaikka Jumala minun kauttani varoitti kaikkia vapaakirkon seurakuntia, niin siitä huolimatta tämän annettiin tapahtua. 

                       Olen kaiken edelläkertomani todistanut "netistä" kopioitujen esimerkkien avulla. Lisäksi minä tunnen henkilön, joka oli ensin ollut Jyväskylän vapaaseurakunnan vanhemmistossa. Hän oli kuitenkin joutunut jättämään vanhemmiston jo vuoden kuluttua, sillä hän ei halunnut osallistua vanhemmiston toimintaan, koska opetus ei ollut Raamatun mukaista. Tämän jälkeen hänet valittiin vapaakirkon hallituksen jäseneksi. Hän huomasi, ettei senkään toiminta ollut Jumalan Sanan mukaista. Minä kuitenkin nyt tiedän, että mistä kaikki tämä johtuu ja sen vuoksi minä kunnioitan tuota henkilöä ja tiedän hänen toimivan Jumalan Pyhän Hengen opetuksen mukaan.

                             Olen nyt saanut sydämelleni seuraavan asian; Ilmeisesti Suomen vapaakirkko on joutunut sekä Jyväskylän, Joensuun ja Järvenpään seurakuntien harhaopin vuoksi suuriin vaikeuksiin. Tämän johdosta jopa niillä seurakunnilla jotka eivät tuota opetusta ole vastaanottaneet on taloudellisia vaikeuksia jatkaa  toimintaansa. Näinhän on käynyt mm. Laukaan vapaaseurakunnassa. Mielestäni vapaakirkko on saanut niin paljon hyvääkin aikaan, että olisi vahinko, jos sen toiminta päättyisi. Tämän johdosta olen päättänyt alkaa rukoilemaan näiden jäljellä olevien ns. puhtaiden seurakuntien puolesta. En tunne yrityslakia, mutta tiedän, että Jumala voi kyllä sallia työn jatkumisen vapaakirkonkin kohdalla. Ensin pitää vain tapahtua se, että tämä väärän opetuksen vastaanottanut vapaakirkon hallituskin vaihdetaan sellaiseen, joka uskoo Raamatun ilmoittamaan Jumalaan ja toimii sen mukaisesti.

Luopumus

                      Koska 2.Tess. kirje kertoo, että luopumus on yksi lopun ajan ja siis Jeesuksen takaisin tulemisen merkki, niin nyt kirjoitan tästä aiheesta. Me lähestymme ihmiskunnan historiassa vaikeaa aikaa. Tämä ajan vaikeus koskee myös kaikkia uskovia riippumatta siitä, että mihin kirkkokuntaan he kuuluvat. Katolilaisen kirkon johto on jo luopunut kokonaan Raamatun ilmoittamasta uskosta. Tietysti luopumusta tapahtuu myöskin protestanttisten uskovien keskuudessa. Sen asianhan pystyy jo nyt havaitsemaan. Kuitenkaan kaikki uskovat eivät luovu, sillä todelliset uskovat ovat luopuneet niin monesta normaalille ihmiselle tärkeästä asiasta. Lisäksi, kun he ovat tehneet itsensä naurun alaisiksi uskomattomien ihmisten silmissä, niin sen vuoksi Jumala tulee varjelemaan tosi uskovat ominaan. Paavali kirjoittaa siis, että ennen kuin Jeesus tulee takaisin, niin meille lähetetään suuri eksytys, jonka avulla ”vuohet erotetaan lampaista”. Tuo eksytys on siis tarkoitettu niitä varten, jotka eivät usko Jumalaan. Paavali kirjoittaa tämän tapahtuvan sen vuoksi, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet  totuutta, vaan ovat mielistyneet vääryyteen. (2.Tess.2:12)  Tuo eksytyshän tulee olemaan antikristus, joka tekee suuria ihmeitä sen jälkeen, kun hän on pelastunut jostain häntä kohtaavasta onnettomuudesta. Näinhän useimmat ihmiset luulevat.

Kristinusko ei ole enää itsestäänselvyys Yhdysvalloissa - jo joka neljäs on uskonnoton 

                   On ihmeellistä, kuinka jo vanhassa testamentissa on ”ennustettu” tulossa oleva luopumus. Tästähän puhuu Daniel luvussa 8 sanoen;   ”kun luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, nousee kuningas, kasvoilta röyhkeä ja juonissa taitava. Ja väkevä on hänen voimansa, ja vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan, ja ihmeellisen paljon hän saa aikaan hävitystä; ja hän menestyy siinä, mitä hän tekee, ja hän tuottaa turmion väkeville ja pyhien kansalle. Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan.”   - Siis jo vanha testamentti kertoo, että ensin tapahtuu luopumus uskosta, ja sen luopumuksen pitää saavuttaa tietty raja. Sen jälkeen tämä Raamatun ilmoittama antikristus aloittaa toimintansa. Tuo aika ei todellakaan tule olemaan helppo ja Raamattu nimittääkin sitä ”viimeiseksi vihan ajaksi”. (Dan.8:19)

                      Näyttää siltä, että ne jotka eivät ymmärtäneet Jumalan Sanaa täydellisesti olivat liian kiireisiä. He halusivat herätyksen heti ja halusivat itse tulla suuriksi. Toisin sanoen; he halusivat, että ihmiset kunnioittaisivat heitä enemmän, kuin Jumalaa. Sen vuoksi he halusivat itse saada herätyksen aikaan. Koska tämä asia oli jo tiedossa vanhan testamentin aikana, niin sen täytyi tapahtua. Ellei se olisi tapahtunut näiden seurakuntien ja näiden ihmisten kautta, niin silloin siihen olisi käytetty muita ihmisiä ja muita seurakuntia. Näiden ihmisten kautta kuitenkin tapahtuu se, että luopumus pääsee valtaan, sillä he ovat tuottaneet vahinkoa Jumalan työlle. Tästä taas seuraa se, että he ovat edistäneet antikristuksen tulemista. Kuitenkin minusta tuntuu pahalle, jos nämä ihmiset  saavat tietää tekojensa vaikutukset vasta liian myöhään, niin etteivät he ennätä selvittää näitä asioita sekä ihmisten, että itse Jumalan kanssa, eivätkä ennätä siis tekemään parannusta. Tuntuu ikävältä, mutta on myös todellista se, että vielä tänäkin aikana on uskovien joukossa niitä, jotka rakastavat enemmän ihmiskunniaa, kuin Jumalan kunniaa. (Joh.12:42-43) - - - Ehkäpä seuraava kohta tarkoittaa myös tällaisia henkilöitä; "Moni sanoo minulle sinä päivänä: Herra,Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa ?  Ja silloin minä lausun heille julki: Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät." (Matt.7:22-23), sillä onhan tällaiseen harhaopetukseen uskominen, sekä sen muille opetus laittomuuden teko. Nämä ihmisethän tekivät muka Jeesuksen nimissä monenlaisia ihmetekoja. Ilmeisesti kaikki tämä selviää heille vasta viimeisenä päivänä. Tokihan Jumala voi käyttää meitä tänäkin päivänä, esim. niin, että ihminen parantuu kun rukoilemme hänen puolestaan. Tällöinkin sydämemme asenne on tärkeä. Kun Pietarin ansiosta rampa parantui "kauniin portin" pielessä, niin ei hän sanonut parantaneensa tuota rampaa, vaan hän kertoi, että usko jonka Jeesus vaikuttaa oli sen tehnyt.  (Ap.t.3:16)

                      Evankeliumeissa kerrotaan Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta, sekä siitä kuinka Juudas Hänet kavalsi. Onkin ihmeellistä, että jo alusta alkaen on ollut ”uskovien” keskuudessa niitä jotka ovatkin olleet saatanan puolella. Heille itselleen on vasta myöhemmin selvinnyt se, että kummalla puolella he ovat olleet. Juudashan oli tavallaan kuin ensimmäisen kristityn seurakunnan jäsen, sillä hänhän oli yksi Jeesuksen opetuslapsista. Vaikka Jeesus tiesikin kenestä tulee Hänen kavaltajansa, niin kuitenkaan opetuslapset eivät sitä ymmärtäneet. Juudas teki sen kaiken ainoastaan kolmenkymmenen hopearahan vuoksi. Raamatun mukaanhan rahan himo on kaiken pahan alku ja juuri. Samoin me ihmiset himoitsemme sitä, että muut ihmiset kunnioittaisivat meitä, siis haluamme olla jollain tavalla suuremempia.

                                       Suomessakin toimii vapaakirkon lisäksi eräs kirkkokunta, jonka opetus ei tunnu Raamatun mukaiselta ja silti heidät luetaan protestanteiksi. He markkinoivat oppejaan vielä normaalia julkisemmin ja heillä on oma Raamattu koulukin. Heillä on opetuksessa mukana myös lakia, jota he pyrkivät noudattamaan. He ovat ainakin kaksi kertaa ennustaneet maailman lopun ajankohdan. Kun ensimmäinen ennustus ei toteutunut, niin he valitsivat toisen päivämäärän. Sekin ajankohta on jo mennyt. He eivät myöskään usko, että ihmisen sielu olisi ikuinen ja he opettavat, että sen vuoksi helvetin kokemuskaan ei olisi iankaikkinen. Tämä tuntuu todella oudolta opetukselta. Kuulemma Jehovan todistajatkin kuuluivat tähän samaan ryhmään, mutta myöhemmin he erosivat siitä. Voit lukea, että mikä seurakunta minua ihmetyttää mm. näiltä sivuilta;    //fi.wikipedia.org/wiki/Adventismi

Toinen samasta uskosta kertova sivu; //www.uskonnot.fi/uskonnot/view.php?religionId=27

 

Harhaoppi ja HARHAOPPI

 

                      Raamattua on vaikea ymmärtää ja monet ovat Raamattua tulkitessaan opettaneet sitä eri tavalla, kuin mitä esim. toisessa kirkkokunnassa tehdään. Esimerkkinä vaikkapa luterilainen kansankirkkomme ja ns. vapaat kirkkokunnat, tai vaikkapa ortodoksit. Kuitenkin, mikäli perustus on Raamattu, niin nämä eroavuudet hyväksyttäköön. Mielestäni tämä adventistien opetus ei ole niin suuri virhe, kuin vaikkapa uuden viinin seurakuntien harhaoppi. Itse asiassa Paavalikin kertoo niistä, jotka uskovat samoin, kuin adventistit.Hän kirjoittaa Room. kirjeen 14. luvussa; Heikkouskoista hoivatkaa, rupeamatta väittelemään mielipiteistä. Toinen uskoo saavansa syödä kaikkkea, mutta toinen, joka on heikko, syö vihanneksia. Joka syö, älköön halveksiko sitä, joka syö,sillä Jumala on ottanut hänet hoivaansa. Mikä sinä olet tuomitsemaan toisen palvelijaa ? Oman isäntänsä edessä hän seisoo tai kaatuu; mutta hän on pysyvä pystyssä, sillä Herra on voimallinen hänet pystyssä pitämään. Toinen pitää yhden päivän toista parempana, toinen pitää päivät yhtä hyvinä; kukin olkoon 0massa mielessään täysin varma. jne. .... Niin on siis meidän jokaisen tehtävä Jumalalle tili itsestämme. ..- Tässä siis Paavali sanoo adventisteja heikompiuskoisiksi, mutta kehottaa kuitenkin olemaan heitä tuomitsematta.

                      Olen siitä varma, että adventtiseurakunnissa on aitoja Kristukseen uskovia ja heitä syntyy ja liittyykin adventisteihin jatkuvasti. Pääasia on, ettei adventistit itse tee kirkkokunnastaan lahkoa, vaan he hyväksyvät toisinkin opettavat kristityt. Ehkäpä adventistit ovat perustelleet lain noudattamista vetoamalla Jeesuksen sanoihin, ettei laista katoa pieninkään kirjain ja onhan se hyvä asia, että uskova pitää huolta myös kehostaan, joka on Pyhän Hengen temppeli. Aina kannattaa seurata myös hedelmää. Adventistien hedelmä on hyvää, jos sitä vertaa vaikka Jyväskylän vapaaseurakuntaan. Toivon kyllä niin, ettei suomen adventtiseurakunnissa uskota samalla tavalla, kuin uskovat alkuperäiset adventtiseurakunnat. Nyt kuitenkin suomalaisten adventtiseurakuntien tulisi selvästi irtisanoutua tuosta alkuperäisestä opetuksesta.

                      Olen myös siitä varma, että niissäkin vapaaseurakunnissa joissa opetetaan ”uusi viini” opin mukaan on aitoja uskon omistavia kristittyjä. Kuitenkin nämä vapaaseurakuntien johtajat, jotka opettavat tämän väärän opin mukaan ovat todella pahasti harhassa. Hehän ovat kirjaimellisesti antautuneet saatanan käyttöön ja sen voi huomata seurakuntien hedelmistä. Jumala ei siis enää ole mukana siinä työssä mitä he tekevät. Tämä hajottaa pahasti kristillistä evankeliumin työtä, sillä nämä opettajat uskovatkin Jumalan sijasta itseensä.

                       Valitettavasti minäkin olen vain ihminen ja minultakin usein unohtuu se mitä Kalevi Lehtinen sanoi Missio Jyväskylän aikana. Hänhän sanoi tämän viisauden; "Me kaikki olemme väärässä ja vain Kristus oli oikeassa" 

                     Minä en voi, enkä haluakaan arvostella sellaisia seurakuntia, joissa en toimi, tai en ole koskaan toiminut. Vapaakirkosta minä tiedän sen, minkä olen nähnyt ja kokenut. Siitä johtuu, että pystyn myös arvostelemaan k.o. kirkkokuntaa. Tietysti arvosteluni perustuu alkuperäiseen Raamatun sanomaan.

 

Oikea kirkkokunta ?

                          Armahtaako Jumala ihmistä sen vuoksi, että hän kuuluu oikeaan seurakuntaan ? Ei "oikea seurakunta", tai kirkkokunta ihmistä pelasta. Ihmisen pelastaa armollinen Jumala ja usko Jeesukseen Kristukseen sillä tavalla, kuin alkuperäinen ja aito Jumalan Sana opettaa. Alkuperäinen Raamattu kertoo näin; "Mutta minä sanon teille: jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, myös Ihmisen Poika tunnustaa Jumalan enkelien edessä. Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, se kielletään Jumalan enkelien edessä. (Luuk.12:8-9)  Myös Paavali kirjoitti tästä. "Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.  (Room.10:9-10)

                        Siis se, että mihin seurakuntaan kuuluu ei pelasta ihmistä. Ihmisen voi pelastaa yksin Jeesuksen veren armo. Kuitenkin on hyvä käydä sellaisissa tilaisuuksissa, joissa tätä Jeesuksen armotyötä puhtaasti julistetaan. Julistetun Jumalan Sanan kautta ja toisten kristittyjen yhteydestä ihminen saa voimaa tälle uskon matkalleen.

                        – Kirkko, jonka jäsen olen, on ilmoittanut olevansa SETA:n Helsinki Pride 2019 virallinen kumppani. Miten kirkon oppiperusta, Raamattu, sopii yhteen aatteen kanssa, jossa häpeä ja synti nostetaan ylpeyden aiheeksi?, Päivi Räsänen kysyy Twitterissä. Päivi Räsänen on huolestunut siitä, että Raamattu ei enää ole Suomen valtionkirkonkaan ohje nuorana. Monikaan ei enää usko Raamatun sanomaan, vaikka toimii kristillisessä seurakunnassa. Nämä "uskovat" haluavat miellyttää ihmisiä. Tämä ei kuitenkaan miellytä Jumalaa. Mikäli Jumala minua armahtaa, niin minä tapaan vielä Päivinkin siinä uudessa maassa uuden taivaan alla, niinkuin Raamattu meille uskoville lupaa.

                           .Aivan alussa mielipiteeni oli, että on vaikeaa omistaa usko vapaan suunnan jäsenenä. Kuitenkin olen nyt huomannut sen, että aidon uskon omistaminen on vaikeaa myös ns. valtionkirkon jäsenenä. Suomen luterilainen kirkkohan on aivan samanlainen, kuin ilmestyskirjassa kerrotaan laodikealaisesta seurakunnasta. Laodikeahan tarkoittaa kansanvaltaa. Tuollaisessa kansanvaltaisessa seurakunnassa on varmasti todellisella kristityllä vaikeaa.

                    On hyvä asia, että pimeyden keskelläkin on valoa. Tuossa laodikealais - tyylisessä (kansanvaltaisessa) kirkkokunnassa Päivi pitää tätä Jumalan Sanan valoa esillä. Olen seurannut keskustelua asiasta. Piispa Tapio Luoma kertoi Päiville, että luterilainen kirkko on jo aiemmin ollut mukana tukemassa H:ki Pridea. Raamattu kertookin Room.1:32 Paavalin ihmettelevän sitä, että vaikka ihmiset tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

 

Neljä kirkkoherraa tyrmistyi Priden tukemisesta: "Kirkkohallituksen johtoryhmä käveli Raamatun sanan yli"

20.06.2019 15:37 - Meri Toivanen | Kotimaa

Samoin on Jumalan Sanan yli kävelty myös Suomen Vapaakirkossa.

21.06.2019   Ensio Mäkinen  /  Vapaakirkon jäsen

Mistä kaikki johtuu ?

                Piispat, sekä muut johtajat eivät ymmärrä Raamattua. He ovat esim. unohtaneet Raamatun antaman järjestyksen. Aivan samalla tavalla, kuin katolilainen paavi, niin he julistavat pelkkää armoa ilman totuutta. Totuus tulee ennen armoa. Sen voi ymmärtää lukemalla Matteuksen evankeliumin. Jumala julisti ensin totuuden. Sen Hän teki Johannes kastajan kautta. Johanneshan saarnasi ensin parannusta ja vasta sitten Jeesus Kristus aloitti armon julistamisen. Kaikki siis alkaa parannuksesta. Näille "Pride ihmisille" tulisi siis ensin julistaa parannusta, jonka jälkeen tulee Jumalan armo Jeesuksessa Kristuksessa.

Jumala on rakkaus

                  Olen sivuillani kertonut sen, että kun joskus v. 1986 todistin vanhemmilleni, että olen  saanut uskon Jeesukseen vapaan suunnan, eli vapaaseurakunnan kautta, niin Jumala antoi minulle sellaisen "näkykokemuksen", että tulevaisuudessa kristitityt ikään kuin jakaantuvat. Toiset heistä uskovat niin, että Jumala on rakkaus, kun taas toiset uskovat, että rakkaus on Jumala. Nyt elämme vuotta 2019 ja tuo näky näyttää toteutuvan myös protestanttien joukossa. Saamani näkyhän tarkoitti mielestäni vain katolilaista paavia ja häneen uskovia, mutta yhtä lailla väärin näytetään uskovan osin koko kristikunnassa. 

Päivi Räsänen: ”Luotan siihen, että Suomessa on edelleen luvallista siteerata Raamattua”

 Päivi Räsäsen Pride-kommentti ”häpeästä ja synnistä” kuohuttaa – Kirkko: ”Arkkipiispa on myös päätöksen takana”

                  Arkkipiispat siis johtavat seurakuntia ja kirkkokuntia. Näyttääkin siltä, että he pitävät itseään myös Jumalaa viisaampina.  Uskon, että itse Kristus antaa Päiville voimia toimia tässä asiassa oikein. Myös minä olen muistanut Päiviä rukouksissani.

Varoitan mahdollisia lukijoita siitä, että kyseinen kirjoitus on tutkinnan alla. Siinä on joidenkin mielestä jotain väärää !   ? ?

Onko nyt luopumuksessa menty jo niin pitkälle, että Jumalan Sanakin on väärää, eli siis Raamattu on väärää ja siihen ei saisi uskoa.

Uusimmat kommentit

17.03 | 17:51

Olen tullut uskoon vuonna 1994 noin suunnilleen. Olen kovasta menneisyydestä pelastunut ja saanut uuden elämän. Toronton eksytystä vastaan täytyy infota uskovia. Se on pettävää. Kiitos sivuistasi

28.02 | 06:31

En ole varma vaikuttaa se oikea Henki siellä enemmän sielullista ja lihallista toimintaa siellä,yksikin henkilö poistui sieltä, en ole varma kannattaako mennä uudestaan.

01.03 | 19:29

Olen kyllä sitä mieltä että korkeaa veisua ei pitäisi hengellistää ollenkaan, se on vain runoutta.Monet ovat sitä selittäneet, mutta jotenkin se on onnetonta kuultavaa.Voihan mieleni muuttua

20.03 | 13:50

Olen Enska kaivannut sinua. Käytiin ennen pari kertaa Naaralla. Miika lähetti myös terveisiä.

Jaa tämä sivu