Älyttömät vapaakirkon johtajat

                      Oi te älyttömät vapaakirkkolaiset. Tämän maailman valtias, eli paholainen on lumonnut teidät. Tämän vain tahdon saada teiltä tietää. Haluatteko viettää iankaikkisuuden kärsien koko ajan tuskaa, joka tulee liekkimeressä. Ettekö usko, että ihminen on luotu elämään ikuisesti. Onko siis tämän maailman epäjumalat ottaneet teidät valtaansa. Onko häviävä rikkaus ja hetken kestävä maallinen kunnia teidän mielestänne arvokkaampaa, kuin Jumalan tarjoama armo ja ilman vaikeutta jatkuva iankaikkinen elämä.  Ettekö ole lukeneet Raamattua ja muista, että kuinka teitä varoitin.

                      Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin, joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä Raamattu julistaa, hän olkoon kirottu. Niin kuin ennenkin on sanottu, niin sanon nytkin taas; jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu. Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija. Sillä minä teen teille tiettäväksi, että minun julistamani evankeliumi ei ole ihmisten tekemää, enkä ole sitä muualta kuullut, vaan olen kaiken lukenut itse Jumalan Sanasta. Olette ehkä kuulleet, että kun minä itse jätin uskon teidän väärän opetuksenne takia, niin elin jälleen maailmassa syntisen ihmisen elämää. Mutta kun Hän, joka äitini kohdusta saakka on minut erottanut ja kutsunut armonsa kautta, näki hyväksi ilmaista minussa Poikansa, että minä julistaisin evankeliumia Hänestä suomalaisten seassa, niin minä heti alunpitäenkään en kysynyt neuvoa lihalta ja vereltä, enkä kysynyt tästä muilta kristityiltä vaan aloitin heti evankeliumin työn kotoa käsin.

                      Kannattaa huomata, että kuinka totta on Raamatun Sana. Danielhan kertoi mm. lopun ajan sodista. Kirjoitus kertoo mm. viimeisestä sodasta. Lisäksi Raamatusta voi lukea maailman saastumisen ja sen kuinka ilmasto tämän johdosta muuttuu. Maanjäristykset ja tulivuorenpurkaukset ovat myös lopun ajan merkkejä. Raamatusta voi myös lukea tapahtuneesta vedenpaisumuksesta.  Nooan arkki on virallinen turistinähtävyys Ararat vuorella. Ihmiset ovat löytäneet hirmuliskojen, eli dinosaurusten luita. Hirmuliskot katosivat maapallolta veden paisumuksen vuoksi.  Dionosaurusten luista on eristetty valkuaisainetta, joka todistaa dinosaurusten iäksi alle 10000v. Te ”viisaat” ette ymmärrä aivan selviä todisteita! Raamattu kertoo myös siitä, kuinka paholainen on kylvänyt lustetta nisun sekaan. (Matt.13:25) Nytkö te haluatte kylvää lisää tätä lustetta, kun olette kääntyneet paholaisen puolelle ?   - Lukekaa edes nyt itse Raamattua. Minä olen kokenut sen, että kuinka armollinen on meidän  Jumalamme. Hän kyllä armahtaa sitä, joka vilpittömästi Hänen puoleensa kääntyy. Olen sanonut tämän saman ennenkin; Tehkää vilpitön parannus ja ottakaa armo vastaan.

                                 Kirjoitus on muokattu Galatalaiskirjeen mukaan

Joku voi ihmetellä, että miksi näin.  Sehän johtuu siitä, että vapaakirkossa neuvottiin avaamaan sydän vallitsevalle hengelle. Tutkimatta sitä, että mikä henki oli kyseessä. Silloin ei ihmetelty edes hengen epäraamatullisia vaikutuksia. Vapaakirkossa siis neuvottiin avaamaan sydän itse perkeleelle.      Lue "Voimavaikutus"

                  Huom! Kaikki vapaaseurakunnat eivät ole tässä mukana, vaikka esim. vapaakirkon hallituksen jäsenet ovatkin vastaanottaneet "Toronton siunauksen"

              Ensio Mäkinen   Vapaakirkon jäsen    entinen vanhemmistoveli

Uusimmat kommentit

17.03 | 17:51

Olen tullut uskoon vuonna 1994 noin suunnilleen. Olen kovasta menneisyydestä pelastunut ja saanut uuden elämän. Toronton eksytystä vastaan täytyy infota uskovia. Se on pettävää. Kiitos sivuistasi

28.02 | 06:31

En ole varma vaikuttaa se oikea Henki siellä enemmän sielullista ja lihallista toimintaa siellä,yksikin henkilö poistui sieltä, en ole varma kannattaako mennä uudestaan.

01.03 | 19:29

Olen kyllä sitä mieltä että korkeaa veisua ei pitäisi hengellistää ollenkaan, se on vain runoutta.Monet ovat sitä selittäneet, mutta jotenkin se on onnetonta kuultavaa.Voihan mieleni muuttua

20.03 | 13:50

Olen Enska kaivannut sinua. Käytiin ennen pari kertaa Naaralla. Miika lähetti myös terveisiä.

Jaa tämä sivu