Luottamus

Kirjoitan nyt tärkeäksi kokemastani aiheesta. Joku asia, tai joku ihminen on usein sellainen johon meillä on syvä luottamus. Mikäli on kysymys esim. jostain ihmisestä, niin silloin me usein joudumme pettymään. Hebrealaiskirje mainitsee 3 kertaa asian luottamus.

Esim. Hebr.11:1 kertoo, että ”Usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan mitä ei näy.” Siis, mihin me todella uskomme, niin siihen me luotamme. Tämä aihe on mielestäni niin tärkeä, koska nykyään meidän kristittyjen uskoa koitetaan horjuttaa enemmän, kuin aiemmin. Raamatun mukaisesti uskomme joutuu koetukselle. Me tarvitsemme siis luottamuksen Jumalaan ja Hänen Sanaansa. ”Uskon kautta me ymmärrämme, että maailma on rakennettu Jumalan Sanalla, niin että se, mikä nähdään, ei ole syntynyt näkyväisestä.” (Hebr.11:3)Jumala on antanut minun ymmärtää, että ns. kehitysoppi on nykyään kristittyjenkin pahin kompastus. Monet kristityistä uskovatkin enemmän kehitysoppin, kuin Raamattuun, joka on Jumalan Sanaa. Olenkin näillä sivuilla todistanut kehitysopin vääräksi olettamukseksi. Olen kertonut sen, että dinosauruksista, joiden on oletettu eläneen maapallolla 65 milj. vuotta sitten on löytynyt verisoluja, hemoglobiinia, hauraita proteiineja, pehmytkudosta, kuten joustavia nivelsiteitä ja verisuonia, sekä DNA:ta ja radiohiiltä.

Silti kehitysoppi opettaa, että dinosaurukset kuolivat n. 65 milj. vuotta sitten. Kuitenkin Raamattu kertoo, että Jumala loi koko näkyvän maailmankaikkeuden n. 6000v. sitten. Tämä vääräksi todistettu olettamus voi vaikuttaa uskoomme. Meitä koetellaan niin monilla tavoilla. Yleensä ainakaan läheisemme eivät meidän todistustamme usko. Sen vuoksi olenkin koettanut perustella kirjoitukseni Raamatun kohdilla. Useat ihmiset julkaisevat ”netissäkin” jotain sellaista mitä ovat kuulleet, tai lukeneet toisilta ihmisiltä. Kuitenkin vain alkuperäisestä Raamatusta löytyy totuus. Kun olen perustellut tietoni Raamatulla ja kertonut, että Jeesus Kristus on sen minulle vahvistanut, niin usein minua ei ole uskottu. Esimerkiksi n. 6v. sitten, kun kävin lääkärissä sairauteni vuoksi, joka kaikkien oireiden perusteella on Sjögrenin syndrooma, niin tuo lääkäri ei minua uskonut, vaikka kävin vastaanotolla vain sen vuoksi, että saisin oikeat lääkkeet ja kerroin sen lääkärille. Jumala kuitenkin ”näytti” minulle sellaisen kaavakkeen, jossa oli kaikki Sjögrenin syndroomaan viittaavat syyt. Tuon lääkärin lausunto olisikin voinut uskoani horjuttaa. Tiedän sen, että itse Jumala on antanut minulle nämä asiat, joita sivuillani olen tuonut esille. Sen vuoksi olen ollut valmis maksamaan sivuista koituvat kustannukset.

On tietysti ikävää, etteivät läheisenikään minua usko. Kuitenkin Raamatusta löytää senkin, etteivät monetkaan lapset uskoneet vanhempiaan. Näiden sivujen yksi tarkoitus on vahvistaa tosi kristittyjä. Toinen tarkoitus on tietysti evankeliumin julistus. Uskotko sinä siis vääräksi todistettuun kehitysoppiin, vai luotatko Jumalaan ja Hänen Sanaansa.

Minä uskon ja luotan Jumalaan. Olen todistanut kehitysopin vääräkssi olettamukseksi. Koska minä en ole saanut minkäänlaista koulutusta tältä maailmalta, kuten tämän maailman älykkäät, jotka ajattelevat olevaansa viisaita, niin he eivät myöskään usko kirjoituksiani. Minä olen oppinut Jumalalta sen, että en voi valehdella. Tiedän, että ihmisen pitää puhua totta. Toiset ajattelevat niin, että ainakin Jumalan puolesta voisi valehdella. Näistä valehtevista ”uskovista” johtuukin se, että meitä kristittyjä ei usein uskota, vaan ihmiset uskovat mieluummin valheen. Koska minä haluan puhua aina totta, niin olen varovainen myös kirjoituksieni kanssa. Nyt todistan sen, että nuo älykkäät eivät usko itsensä oikeaksi todistamiin asioihin. Tarkastin juuri arvion maailmankaikkeuden tähtien määrästä. Tietokone kertoo näin: Perinteisen arvion mukaan havaittavissa maailmankaikkeudessa on suunnilleen yhtä monta galaksia kuin linnunradassa on tähtiä, eli karkeasti 200 miljardia.

Raamattu kertoo, kuinka kolmantena päivänä Jumala loi sekä auringon ja kuun, että myös nuo mainitut n. 200 miljardia tähteä.

Albert Einstein on todistanut ns. aikateorian oikeaksi. Ajankulku riippuukin siis tapahtumien nopeudesta. Kun Jumala loi vain kuuden päivän aikana kaiken näkyvän maailman, niin se tapahtui todella nopesti.

Einsteinin teorian mukaan tapahtumien nopeus vaikuttaa myös ajankulun nopeuteen. Koska luominen tapahtui niin nopeasti, niin silloin Jumala loi kaiken niin vanhaksi, että sitä ei voi ihmisten kehittämillä mittausmenetelmillä todistaa. Maapallonkin iän mittaukseen on kehitetty omia menetelmiä. Se voidaan mitata esim. ns. radiohiiliajoituksella. Koska ns. älykkäät henkilöt eivät usko maailmamme luomiseen, niin voidaan todistaa se, että silloin he eivät usko edes itse todistamaansa teoriaan, jonka mm. Einstein on todistanut oikeaksi.

Kerroin hieman aiemmin niistä valehtelevista ”uskovista”, jotka ajattelevat, että Jumalan puolesta voi hieman valehdellakin. Kun Pietari sanoi Jeesukselle, että hän ei ainakaan Jeesusta kiellä, niin se ei ollut valehtelemista, vaan hän todella uskoi, että se olisi totta ja että ihmisen usko riittäisi. Hän saikin pettyä omalla kohdallaan. Pietarin esimerkin mukaisesti mekin kristityt voimme pettyä omaan ”uskoomme” ja me saamme palata takaisin Isän syliin. On sitten olemassa toisenlaisia ”uskovia”, jotka eivät uskokaan Jumalaan, vaan he uskovat omaan itseensä. Koska heillä ei olekaan ollut aitoa uskoa Kristukseen, niin he eivät voi edes palata Isän syliin. Matt.6: Kertoo siitä, kuinka Juutalaisten uskotut miehet neuvottelivat Jeesuksen surmaamisesta ja kuinka he kavaluudella tappaisivat Hänet. Sinä aikana kuitenkin Jeesus oli Betaniassa spitalisen Simonin talossa. Taloon tulikin nainen kallisarvoisen voiteen kanssa ja hän voiteli Jeesuksen pään Hänen aterialla ollessaan. Toiset närkästyneinä nuhtelivat naista, mutta Jeesus joka tiesi kohtalonsa sanoi etteivät he pahoittaisi naisen mieltä, sillä hän teki hyvän työn Jeesukselle. Jeesus sanoikin heille näin; ”missä ikinä kaikessa maailmassa tätä evankeliumia saarnataan, siellä sekin, minkä hän teki on, on mainittava hänen muistoksensa.” En ole kuitenkaan kuullut kenenkään kertovan tästä. Jeesus kertoi myös, että voi sitä ihmistä, jonka kautta Ihmisen Poika kavalletaan! Parempi olisi sille ihmiselle, että hän ei olisi syntynyt. Tämä sama koskee myös näitä "Jumalan puolesta valehtelevia".

Uusimmat kommentit

17.03 | 17:51

Olen tullut uskoon vuonna 1994 noin suunnilleen. Olen kovasta menneisyydestä pelastunut ja saanut uuden elämän. Toronton eksytystä vastaan täytyy infota uskovia. Se on pettävää. Kiitos sivuistasi

28.02 | 06:31

En ole varma vaikuttaa se oikea Henki siellä enemmän sielullista ja lihallista toimintaa siellä,yksikin henkilö poistui sieltä, en ole varma kannattaako mennä uudestaan.

01.03 | 19:29

Olen kyllä sitä mieltä että korkeaa veisua ei pitäisi hengellistää ollenkaan, se on vain runoutta.Monet ovat sitä selittäneet, mutta jotenkin se on onnetonta kuultavaa.Voihan mieleni muuttua

20.03 | 13:50

Olen Enska kaivannut sinua. Käytiin ennen pari kertaa Naaralla. Miika lähetti myös terveisiä.

Jaa tämä sivu