Perintö kristityille

 

 

 

          Useimmat ihmiset jättävät jälkikasvulleen jonkinlaisen perinnön.

 

      Sivuillani esille tulevat asiat ovat perintönä jokaiselle kristitylle. Sivuilla kerron tulevaisuutemme. Mikäli kirjoituksia on lukenut, niin voi huomata sen, että jo useita vuosia sitten kerroin, kuinka raha ”muuttaa muotoaan”. Pian me emme käytä rahaa samalla tavalla, kuin me teemme nykyisin. Kaikki maksut tulevat tapahtumaan verkossa netin kautta. Tämän kaiken on Jumala kertonut jo vuosituhansia sitten. Sen voi itse lukea Raamatusta.

 

        Siis, koska rahasta ei ole hyötyä, niin mahdollinen ylimääräinen raha kannattaakin käyttää velkojen maksuun, kun siihen on vielä mahdollisuus. Velkojakaan ei voi maksaa sitten, kun tuo raamatussa varotettu peto, eli ns. antikristus on vallassa. Mikäli ihmiset haluaisivat käytttää rahaa niin sen vuoksi heidän pitäisi tunnustaa ns. antikristus Kristukseksi, eli heidän tulisi tunnustaa julkisesti, että perkele onkin Jumala.

 

Juutalaiset

 

 

 

       Juutalaiset ovat Jumalan valittu kansa. Jumala ilmestyi ensin heille. Hän antoi juutalaisille Jumalan lain. Hän erotti heidät pakanoista, eli Egyptiläisistä ja johdatti heitä erämaassa n.40v. Kaikesta tästä kertoo vanhan testamentin kautta mm. Mooses. Jumala odottaa ihmisten uskovan häneen aivan niinkuin uskoi uskon isäksi sanottu Aabraham. Aabrahamillahan oli luja usko. Sitä uskoa Jumala odottaa myös tänään meiltä ns. pakanoiltakin.

 

       Koska Jumala rakastaa myös meitä pakanoita ja haluaisi, että mekin uskoisimme Jeesuksen armotyöhön kaikkien ihmisten edestä, niin Hän täytti Pyhällä Hengellä myöskin lain puolesta kiivailevan Paavalin. Paavalista Hän teki ns. pakanain apostolin. Myös juutalainen Paavali joutui kärsimään meidän pakanoiden puolesta.

 

        Olen jossain kohdassa kertonut, että tässä maailmassa on sekä perkeleen lapsia, että myös Jumalan lapsia. Perkele johdattaa lapsiaan hyökkäämään Jumalan lapsia vastaan. Raamattu kertoo, että perkele on älykäs, mutta siltä puuttuu Jumalan viisaus. Venäläinen Putin näkyy olevan tällainen perkeleen lapsi. Hänellä on siis maallista viisautta, eli älykkyyttä, mutta hän on ilman Jumalan antamaa viisautta. Putin luottaa aseisiin, voimaan ja pelotteluun. Jumala tulee näyttämään Putinille, että kannattaisi luottaa Häneen. ( https://yle.fi/uutiset/3-12335916 )

 

        Perkele on aina hyökännyt Jumalan kansaa vastaan. Viimeinenkin sota, jonka saa aikaan antikristus, eli kuolleen paavin kehossa asuva perkele on perkeleen aikaan saama. Ensin perkele hyökkää Israelissa asuvia juutalaisia vastaan. Hän tekee sen pettämällä useimpia kansoja, niin että he hyökkäävät Israeliin, josta kuitenkin Jumalan ohjeita noudattaneet uskovat juutalaiset ovat poistuneet. Perkele ei siis pysty näille Kristukseen uskoville messiaanisille juutalaisille mitään. Sen jälkeen perkele kohdistaa vihansa meihin pakanakristittyihin. Hän käyttää tässäkin omia lapsiaan.

 

 

      Lisäksi olen Raamatun tekstin käsittänyt niin, että jonkinlainen pyrstötähti iskeytyy tulkintani mukaan mereen. Siitä johtuukin se, että maailman vesivarantojen tilaa muuttuisi, eikä veden juominen enää olisikaan kovin terveellistä. Olen todistanut sen, että ns. kehitysoppi onkin ”väärä olettamus”. Myös olen kertonut, että kuinka Ivan Panin on alkuperäisen Raamatun todistanut Jumalalliseksi kirjoitukseksi, eli siis sellaiseksi ettei kukaan ihminen olisi sitä pystynyt kirjoittamaan, vaikka hänellä oli ollut kaikki maailman tietokoneet.

 

      Toivottavasti minulta jää myös ajallista perintöä, jota voi käyttää tämän elämän aikana. Kuitenkaan tuo ihmisten niin kovin rakastama raha ei siis tulevaisuudessa auta. Jos tämä nykyinen asuntoni jää lapsilleni, niin onhan tässä mahdollisuus käyttää ns. puulämmitystä ja pihassa olevan kaivonkin voi kunnostaa, niin että sen vesi on taas juomakelpoista. 

Uusimmat kommentit

17.03 | 17:51

Olen tullut uskoon vuonna 1994 noin suunnilleen. Olen kovasta menneisyydestä pelastunut ja saanut uuden elämän. Toronton eksytystä vastaan täytyy infota uskovia. Se on pettävää. Kiitos sivuistasi

28.02 | 06:31

En ole varma vaikuttaa se oikea Henki siellä enemmän sielullista ja lihallista toimintaa siellä,yksikin henkilö poistui sieltä, en ole varma kannattaako mennä uudestaan.

01.03 | 19:29

Olen kyllä sitä mieltä että korkeaa veisua ei pitäisi hengellistää ollenkaan, se on vain runoutta.Monet ovat sitä selittäneet, mutta jotenkin se on onnetonta kuultavaa.Voihan mieleni muuttua

20.03 | 13:50

Olen Enska kaivannut sinua. Käytiin ennen pari kertaa Naaralla. Miika lähetti myös terveisiä.

Jaa tämä sivu