Kärsimys

      Synnin alkusyy on siis ylpeys. Ylpeitä itseensä uskovia henkilöitä riittää tässä maailmassa. Synti johtaakin meidät kärsimyksiin. Synnistä saavat kärsiä sekä uskovat, että uskon ulkopuolella olevat. Itse Jumalakin joutuu kärsimään niistä synneistä ja siitä pahuudesta, johon tuo Jumalaa vastaan taistelun aloittanut ylpeä kerubi tämän maailman johdatti.

    Synnin takia myös kristittyjen vanhin veli, eli itse Kristus joutui meidän edestämme kestämään kärsimyksiä. Koska Hän kärsi kaikkien kristittyjen puolesta, niin Hänen kärsimyksensä olivatkin paljon meidän kärsimyksiämme suuremmat.

 

      Koska itseensä uskovat ihmiset toimivat myös seurakunnissa, niin he ovat myös perustaneet uusia seurakuntia. Kaikesta huomaa, että he eivät ole tarkasti lukeneet Raamattua. Kannattaisi lukea vaikkapa Matt.17:20 - Siitä voi lukea Jeesuksen toteamuksen, että ihmisten usko ei riitäkään. Me voimme kyllä uskoa itseemme, mutta todellisessa uskossa ei olekaan kysymys siitä. Nyt joku voi ihmetellä käsitystä siitä, että ihmisen usko ei olekaan riittävää. Mistä sitten löytyisi riittävästi uskoa. Jos luemme asian Ilm.14:12 niin siitä me löydämmekin vastauksen. Kysymys ei olekaan ihmisen uskosta. Raamattu kertoo, että todellinen usko onkin Jeesuksen uskoa. Sen uskon me saamme lahjana. Emme siis voi ylpeillä omasta uskostamme. Mikäli niin teemme, niin Raamatun mukaan silloin me jo syyllistymme syntiin.

 

      Vaikka Jeesus Kristus Raamatun mukaan tuli ja kärsi pääasiassa Jumalan oman kansan, eli israelilaisten takia, niin jumalan oma kansa ei kuitenkaan uskonut Häneen. (Matt.15:24) Minä uskon niin, että se vielä lisäsi Isän Jumalan, sekä itse Jeesuksen kärsimyksiä. Johanneksen evankeliumin mukaan Jeesus kärsi ja uhrasi itsensä myös meidän ns. pakanakansojen edestä. (Joh.10:16) Jumalahan tietää kaikki asiat jo ennalta. Jeesus Kristus tiesi senkin, etteivät Juutalaiset uskoisi Häntä. Tämän vuoksi meille on annettu Jumalan Sana, eli Raamattu. Myös minun sydämeni on vallannut kärsimys näiden ihmisten vuoksi, jotka tänä aikana eivät halua kuullakaan totuutta siitä, kuinka Jumala on luonut tämän maailmankaikkeuden. Luopumus on jo saavuttanut ison osan ihmiskuntaa. Suuri syy on myös siinä,että Tänä aikana ihmiset uskovatkin kehitysoppiin. Olen kuitenkin näillä sivuilla todistanut kehitysopin olevan vain väärä olettamus. Sivuiltani voi lukea myös sen, että alkuperäinen Raamattu on todistettu Jumalallista alkuperää olevaksi kirjoitukseksi. Senhän on tehnyt Ivan Panin Raamatusta löytämällään ns. ”numerosinetillä”.

 

        Tänä aikana Jumalasta ja Hänen armostaan kertominen tuntuukin turhalta, sillä nykyään vain harvat ottavat todistuksen vastaan. En kuitenkaan voi olla siitä kertomatta, sillä olen saanut uskon ulkopuolella olevien ihmisten tulevaisuuden sydämelleni. Siitä johtuu se, että olen tehnyt nämä ”sivutkin”. Kun Jeesus vielä eli ja vaikutti tässä maailmassa lihallisestikin, niin Hän sai kärsiä siitä, että Jumalan oma kansakaan ei uskonut Häntä, vaikka Hän oli tullut tuomaan evankeliumin erityisesti heille. Samalla tavalla me kristityt saamme tänään kärsiä läheistemme puolesta. Jeesus kertoikin tämän meille, kun Hän sanoi ”Ei ole profeetta halveksittu muualla kuin kotikaupungissaan ja sukulaisten kesken ja kodissaan.” Vaikka en olekaan profeetta, niin näin on ollut minunkin elämässäni. Silloin, kun minä vielä toimin kotiseurakuntani vanhemmistossa, niin minua ei uskottu tietystikään Jyväskylän vapaaseurakunnassa, mutta ei minua uskottu koko vapaakirkossa. Nyt minä olen vielä seurakunnan jäsen ja teen evankeliumin työtä kotoani käsin esim. tämän tietokoneen kautta. Nyt vieläkään minua eivät usko minun läheiseni ja omaiseni, sillä he haluavatkin uskoa valheen jota tämä maailma tarjoaa.

 

      Tämä kaikki tietysti aiheuttaa minulle sisäistä kärsimystä sekä tuskaa. Tämän kaiken lisäksi minua vaivaa sellainen sairaus etten oikein kunnolla pääse liikkumaan. Minä tiesin heti, että mistä sairauteni johtuu,mutta kun kävin Terveystalon reumatologin vastaanotolla ilmeisesti liian aikaisin, niin hän ”tyrmäsi” minun esittämäni oletuksen. Terveystalo ei tunnekaan vastuuta potilaistaan sen jälkeen, kun he ovat saaneet potilaalta rahat. En enää vähässä pakossa ota heihin yhteyttä. Kuitenkin tilanteeni on nyt sellainen, että on hyvä kun pääsen jollain tavalla liikkumaan. Vaikka edes lapseni eivät halua minua auttaa, niin rukoilen kuitenkin päivittäin heidän puolestaan. Ajattelen niin, että tämä kaikki onkin sitä kärsimystä, joka Jeesuksen seuraajille on luvattu. Minä toivonkin, että jollain tavalla Jumala auttaisi niitä, jotka samalla tavalla uskon takia kärsivät. Jospa edes nyt joku näillä sivuilla tuomani sanoman vuoksi uskoisi minuakin, tai edes esillä pitämääni sanomaa. Tämän takia minusta onkin hyvä, että olen saanut kärsiä Jeesuksen uskon vuoksi. Kertoohan Hebrealaiskirje; ”Sillä sen tähden, että Hän itse on kärsinyt ja ollut kiusattu, voi Hän kiusattuja auttaa.” (Hepr.2:18)

Aivan niinkuin olen kirjoittanut, niin nauruherätyksen sijasta kristityille on luvattu vain kärsimystä tässä maailmassa. Näinä lopun aikoina se käy vieläkin selvemmin esiin silloin, kun ns. antikristus on vallassa. Silloinhan mikäli haluaa säilyttää uskonsa Jumalaan ei pysty käymään minkäänlaista kauppaa, ellei tunnusta antikristusta Jumalan lähettämäksi.

 

Uusimmat kommentit

17.03 | 17:51

Olen tullut uskoon vuonna 1994 noin suunnilleen. Olen kovasta menneisyydestä pelastunut ja saanut uuden elämän. Toronton eksytystä vastaan täytyy infota uskovia. Se on pettävää. Kiitos sivuistasi

28.02 | 06:31

En ole varma vaikuttaa se oikea Henki siellä enemmän sielullista ja lihallista toimintaa siellä,yksikin henkilö poistui sieltä, en ole varma kannattaako mennä uudestaan.

01.03 | 19:29

Olen kyllä sitä mieltä että korkeaa veisua ei pitäisi hengellistää ollenkaan, se on vain runoutta.Monet ovat sitä selittäneet, mutta jotenkin se on onnetonta kuultavaa.Voihan mieleni muuttua

20.03 | 13:50

Olen Enska kaivannut sinua. Käytiin ennen pari kertaa Naaralla. Miika lähetti myös terveisiä.

Jaa tämä sivu