Maailma

Jumala valvoo tätä maailmaa

      Monet uskovat, että maailman kohtalo riippuisi ihmisistä. Kaikki on kuitenkin Jumalan vallassa. Putin, joka mielestään johtaa tätä maailmaa ja on sen tuleva hallitsija ei kuitenkaan usko Jumalaan. Hän on vielä tehnyt siinä asiassa suuren virheen, että hän on ilmoittanut olevansa Jumalan puolella. Hän luulee, että Neuvostoliitto pysäytti Hitlerin. Hitlerkään ei aavistanut sitä, että Neuvostoliitto koituisi hänen kohtalokseen. Kuitenkin juutalaiset olivat jo tarpeeksi kärsineet. Jumala halusi palauttaa Israelin maan heille. Koska Putin on pilkannut kaikkivaltiasta Jumalaa ja ottanut kunnian omalle kansalleen, niin Jumala näyttää, että kenestä riippuu tämän maailman kohtalo.

Nyt se sitten alkoi; https://www.verkkouutiset.fi/a/venaja-aloittaa-osittaisen-liikekannallepanon/   "Uskova Putin" on niinkuin me useimmat. Hän ei halua menettää kasvojaan.

             Vaikuttaa siltä, että Venäjän sota Ukrainaa kohtaan loppuu vasta sitten, kun ilmestyskirjassa kerrottu jonkinlainen pyrstötähti törmää maahan. Ilmeisesti mereen.

         Onneksi kaikki on kerrottu Raamatussa. Siinä on kerrottu myös katolilaisen kirkon harhaopetus. Ortodoksinen kirkkokuntakin näyttää hajoavan kahteen haaraan. sen toinen puoli uskoo katolilaisen paavin opetukseen. Paavi opettaa, että koska Jeesus kuoli meidän edestämme, niin Hän sovitti syntimme. Vaikka emme tee parannusta, niin pääsemme kaikki taivaaseen. Nyt vain paavi voisi julistaa kaikki anteeksi Putinille ja Kirilille. Se on paavin väärää opetusta. Paavi ei ole lukenut Jeesuksen Sanoja, eikä usko niihin. Ei niihin usko patriarkka Kirilkään. Ensimmäinen perkeleen lapsi oli Juudas. Jeesus kertoi Juudaksesta; "Parempi olisi sille ihmiselle, että hän ei olisi syntynyt." Samat sanat voi osoittaa Kirilille. (Matt.26:24)  -

      Moni opettaa niin, että Jeesus olisi Jumala. Kuitenkin Hän on vain Jumalan Pyhän Hengen kautta syntynyt ihminen. Sen, että Jeesus ei ole Jumala voi lukea esim. 1.Kor.15:28 - ”Kun kaikki on alistettu Pojan valtaan, silloin itse Poikakin alistetaan sen valtaan, joka on alistanut Hänen valtaansa kaiken, että Jumala olisi kaikki kaikissa.”

https://www.tivi.fi/uutiset/yhdysvallat-huolestui-ufoista-eksponentiaalisesti-kasvava-uhka/2896214b-d267-4a45-8f6d-16116939b32c    Tämäkin asia on kerrottu Raamatussa. Ihmiset eivät usko sitä, että Jumala loi koko maailman n.6000v sitten. Se tarkoittaa sitä, että elämää ei ole muilla planeetoilla.  Perkelekin on oppinut monta asiaa Jumalalta. Perkele myös vahvistaa ihmisten epäuskoa. Hän pystyy luomaan tällaisia "ufojakin". (Luuk.21:11)

         Seuraava teksti kehoittaa kertomaan lapselle ja lapsenmieliselle, siis myös kehitysvammaiselle Jumalasta. Valitettavasti seurakunnat ovat ihmisten johtamia. Sen vuoksi usein niissä ajatellaan samoin, kuin vapaakirkossakin. Kristityiksi sanotut seurakunnatkin ajattelevat vain niiden parasta, joista on hyötyä heille itselleen. Siis köyhistä, tai esim. kehitysvammaisista ei ole seurakunnalle hyötyä. He ajattelevat, että miksi siis julistaisivat heille evankeliumiakaan.

 

Kerro lapselle Jumalasta

            Kerro lapselle. Tämä voisi olla myös, että kerro kehitysvammaiselle. Monet ajattelevat, ettei kehitysvammaiselle tarvitse kertoa Jumalasta, tai Jeesuksesta. He ajattelevat, ettei Jumala jätä kehitysvammaista tänne helvetin tuleen kärsimään. Kuitenkin Raamattu sanoo seuraavasti; "Kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus."(Ap.t.17:30) , tai "kaikki ovat syntiä tehneet."(Room.3:23) "Lankeemus on koitunut kaikille ihmisille kadotukseksi."(Room.5:18)  Kaikki ihmiset tarkoittaa myös ns. kehitysvammaisia, sillä hekin ovat ihmisiä. 

                      Moni ajattelee, että kuinka kertoisi lapselle Jumalasta. Minä lapsenmielinen annan nyt tästä esimerkin. Tietysti kannattaa aloittaa siitä, kuinka Taivaan Isä loi ihmisen ja näkyvän maailmankaikkeuden. Sitten kannattaa ottaa siihen rinnalle paholaisen kertomus maailman synnystä. Monet itseään järkevinä pitävät ihmiset uskovat, että maailma syntyi ilman luojaa ja aivan itsestään, niin kuin kehitysoppi opettaa. Kannattaa kertoa, että nämä ”järkevät”, mutta eivät siis viisaat uskovat, että alussa miljardeja vuosia sitten elämä syntyi itsestään. Ensin syntyi vaikkapa mato ja sen jälkeen syntyi itsestään kala, joka söi sen madon. Tämän jälkeen siitä kalasta syntyi ihminen, aivan itsestään se siksi muuttui, koska kului niin pitkä aika.

 

                      Arvaapa, että kun lapselle kerrotaan tämä kaikki, niin kumpaan lapsi uskoo? Tämän jälkeen kannattaa kertoa, että Taivaan Isä on jättänyt maailman luomisesta kirjoitukset, jonka nimi nyt on Raamattu. Raamatussa on kerrottu maailman ja ihmisten, sekä eläinten luominen. Raamatussa on kerrottu myös ihmisen syntiinlankeemus ja se, että ihminen on synnin orja. Siinä on kerrottu myös se, kuinka armollinen on Taivaan Isä. Hän salli oman poikansa Jeesuksen kuolla syntisen ihmisen takia ja puolesta, niin ettei ihmisen itse tarvitse enää kuolla. Sitten Raamattu kertoo, että Jeesus Jumalan Poika nousi kuolleista. Mikäli haluaa kertoa enemmän, niin kannattaa kertoa myös se, että ihminen on luotu Jumalan kuvaksi. Se tarkoittaa, että ihminen kuolee silloin, kun hän ei usko Jumalaan. Tämä tarkoittaa, että vaikka ihminen elää, niin hän on kuollut Jumalalle. Koska hänet on luotu iankaikkiseksi, niin hän joutuu kärsimään perkeleelle tarkoitettuja helvetin tuskia ikuisuuden ajan. Onhan hän perkeleen opetuslapsi. Raamattu kertoo myös sen, että joka uskoo Jeesuksen kuolleen syntisen ihmisen puolesta, niin hän elää vaikka hän ihmisten mielestä olisi kuollut. Kannattaa opettaa, että Raamattu on kaikkein tärkein kirja, sillä kirjoitukset ovat Jumalan puhetta.  – Ihmisen elämän tarkoitus onkin Jumalan etsiminen, että he  vaikkapa ”hapuilemalla” voisivat Hänet  löytää. Ap.t:17:27                 Häntä eivät löydä itseään järkevinä pitävät, sillä heillä ei ole  Jumalan viisautta. Sen sijaan heillä on perkeleen ylpeyttä.

 

        Monet eivät usko sitä, että Jumala on luonut tämän maailman. Putinkin ajattelee olevansa maailman valtias. Sen vuoksi onkin mielenkiintoista seurata, että mihin tämä kaikki johtaa. Me elämme nyt lopun aikaa ja Johanneksen ilmestys kertoo kahdesta tähden putoamisesta. Toinen "tähti" on perkele, jonka Jumala heittää alas taivaasta. Ennen tuota hetkeä myös jonkinlainen pyrstötähti törmää mereen. Viimeistään silloin Putin joutuu toteamaan sen, ettei hän olekaan maailman valtias.    24.2.2022  

        Tuolloin jokaisen maan tulisi toimia yhdessä olematta toisiaan vastaan. Siis myös Venäjän tulisi toimia yhdessä muiden maiden kanssa.

        Suomalaiset, jotka eivät tunne Raamattua, eivätkä usko siihen, luonnollisesti pelkäävät, että jospa Venäjä hyökkää Suomeenkin. Minä kuitenkin tiedän sen, että Raamattu on Jumalan Sanaa. Daniel ilmoittaa, että viimeinen sota käydään Israelia vastaan. Daniel kertoo, että ennen kuin Kristus tulee kirjaimellisesti takaisin, niin Vatikaanissa on 10 hallitsijaa. Nuo valtiaat toimivat paavin virkanimellä. Keskimäärin paavi on vaihtunut n.10:n vuoden välein. Laskin, että nyt on Vatikaanin itsenäisyyden aikana vallassa 8. Paavi. Tämä tarkoittaa sitä, että n. 20:n vuoden kuluttua on vallassa tuo 10. Paavi, joka on ilmestykirjan kertoma ensimmäinen peto. Daniel kertoo myös sen, että tuo ensimmäinen peto saa surmansa Israelissa. Tämä siis tarkoittaa sitä, että mikäli vielä syttyisi maailman sota, niin kaikki tämä ei ennättäisi tapahtua. Minä veikkaan, että mikäli Putin hyökkäisi Suomeen, niin silloin syttyisi myös maailman sota. Tätähän haluaa vain Putin, eikä se tule  Jumalan Sanan mukaan tapahtumaan.        14.4.2022

        Nyt juuri luin, että 3. maailmansota olisi jo alkanut. Näin nimittäin epätoivoiset Putinin liittolaiset kertovat Venäjän televisiossa.   Ei se sota ole ainakaan tänne Suomeen vaikuttanut. Ehkäpä se vaikuttaa vain Venäjällä. - Outoa    15.4.2022

Hurskaisen mukaan ortodoksiset kirkot, mutta myös muut kristilliset kirkkokunnat joutuvat nyt ihan uudella tavalla pohtimaan, miten ne ovat yhteydessä toisiinsa.

– Tähän saakka yhteydenpidolla on ollut teologinen ja opillinen pohja, mutta missä kulkevat sen rajat? Miten toimitaan silloin, kun yksi kirkko asettuu näin selkeästi hyökkäyssotaa tukevien ajatusten taakse, Hurskainen pohtii.     Tämä on Raamatun kertomaa lopun aikaa. (Opillinen pohja on aivan selvästi oikea Raamattu.)    -   https://www.suomenmaa.fi/uutiset/venajan-ortodoksinen-kirkko-tukee-vahvasti-putinin-sotatoimia-nyt-koko-ortodoksista-maailmaa-uhkaa-repeytyminen-kahtia/    Kannattaa lukea alkuperäistä Raamattua  1933/38  Siinä se on kerrottu

        Uskon, että Suomi on se maa, josta profeetta Sakarja kertoo, että Jumalan henki lepää pohjoisessa maassa. (Sak.6:8)  Koska Jumalan Sana näin vakuuttaa ja koska Suomessa on aina ollut viisas presidentti, joka itse rukoilee ja kehottaa kansalaisiakin rukoukseen, niin olen varma siitä, että Suomi tästäkin selviää.  Putin ajattelee, että Neuvostoliitto voitti Saksan ja Hitlerin. Kuitenkin kaikki oli Jumalan käsissä, eli Jeesuksen Kristuksen, jolle tällä hetkellä Jumala on antanut kaiken vallan. Jeesuksen mielestä juutalaiset olivat jo tarpeeksi kärsineet.

Kannattaa muistaa Suomenlinnan kuninkaanporttiin kaiverretut sanat;  

 Jälkimaailma, seiso täällä omalla pohjallasi äläkä luota vieraaseen apuun.

       Tänään 2.1.2022 televisiossa oli "sääennuste". Se koski seuraavan vuosisadan alkua, eli vuotta 2100. Ennuste oli ns. älykkäiden ihmisten tekemä. Minä turvaudun Jumalan viisauteen ja Hänen Sanaansa. Esim. Jer.45:4 kertoo näin: "Katso, minkä olen rakentanut, sen minä hajotan, ja minkä olen istuttanut, sen minä revin irti, ja tämä koskee koko maata.                                  Sääennusteeni on seuraavan lainen: v.2100 kuumuus on sanoin kuvaamaton. Koko Jumalan valmistama näkyvä luomakunta palaa. Kaiken nyt näkyvän maailman Jumala hajottaa, niin että tähdistä ja auringosta ei jää jäljelle mitään. samassa valtavassa palossa palavat myös ne ihmiset, jotka eivät ole tahtoneet ottaa vastaan Jumalan Rakkautta Jeesuksen Kristuksen sovintokuolemassa. Koska ihminen on luotu kuolemattomaksi, niin hän ei kuole tässä palossakaan, vaan hän joutuu kestämään tätä tulta iankaikkisesti.          Tämän kertoo myös Pietari (2.Piet.3:10) 

Myös Jeesus kertoi, että taivas ja maa katoavat. (Matt.24:35)  Monet rakastavat tätä maailmaa ja sen rikkauksia. Ne, jotka sitä rakastavat tulevat yhdessä maailman kanssa palamaan.

 

 

Raamatun lukeminen ja varsinkin sen ymmärtäminen on tärkeää ja mielenkiintoista. Sen vuoksi ennen Raamatun lukemista minä aina pyydän Jumalalta, että Hän avaisi minulle sen tekstin. Varsinkin, kun lukee vanhan testamentin profetioita, niiden ymmärtäminen voi olla vaikeaa.

Muistan, kuinka jonkun mielipide oli, että Johanneksen ilmestyksen ymmärtää paremmin lukemalla Hesekielin profetioita. Olen myös sitä mieltä, että Hesekielin profetiat ymmärtää paremmin lukemalla Johanneksen ilmestystä. Raamatussa kyllä jokainen kirjoitus tukee toistaan. Kun lukee profeetta Hesekieliä, niin hänen profetioilleen löytää tukea jo aivan Raamatun alusta.

Jos aloittaa lukemisen vaikkapa luvusta 26, niin siinä on kerrottu Tyyron ruhtinaan hävitys. Kun lukee eteenpäin, niin luvusta 28 voi löytää selityksen sille, että mikä, tai kuka on Tyyron ruhtinas. Kun jatkaa lukemista, niin luvussa 30 kerrotaan Egyptin kuninkaasta Faaraosta. Mielestäni Egypti tässä kuvaakin tätä maailmaa, jossa elämme. Faarao kuvaakin tässä katolilaista uskontoa. Luku 31 voidaankin otsikoida ”Faaraon mahti ja tuho”. Tässä kuvataankin, kuinka perkele johtaa katolilaista seurakuntaa ja sen uskontoa. Siinä kerrotaan, kuinka kauniiksi Jumala oli tuon kerubin tehnyt. Sitten kerrotaan myös, kuinka kaikki suuret kansat olivat sen opetuksen alla. Katolilaisesta uskonnosta oli tullut yli maailman levittäytyvä. Siitä olikin tullut perkeleen valmistama uskonto, jonka kohtalo kuitenkin olisi samanlainen, kuin muidenkin väärien uskontojen. Tämän jälkeen luku kertoo, kuinka tuonelaan syöstään kaikki hänen auttajansa, ne jotka istuivat hänen varjossaan kansojen joukossa. Jae 18. -Oliko yhtään Eedenin puista sinun vertaistasi kunniassa ja suuruudessa? Mutta sinut on Eedenin puitten kanssa syösty alas maan syvyyteen; ympärileikkaamattomien keskellä sinä makaat miekalla kaadettujen parissa. Näin käy Faaraon ja hänen meluavan joukkonsa, sanoo Herra, Herra. Tässä ympärileikkauksella tarkoitetaan ”sydämen ympärileikkausta”, eli niitä ihmisiä jotka eivät omista uskoa Jeesukseen Kristukseen. (Room.2:29)

      Kirjoitin Jyväskylän vapaaseurakunnalle kirjeen, jonka voi lukea sivuiltanikin. kirjeessä mainitsin seuraavasti;

Seurakuntamme nykyinen evankeliumi on armon evankeliumin väärennös, tosin taitava sellainen. Emme voi ansaita armoa emmekä Jumalan mielisuosiota millään menetelmillä esim. vaikka kuinka ylistäisimme, tai rukoilisimme tai uskottelisimme.

 

           Mielestäni tämä perkeleen tekemä väärennös on vielä taitavampi. Onhan suurin osa maailman kristityistä seurakunnista uskonut siihen. Siis itse Jumalan vihollisella perkeleelläkin on omat oppinsa ja hän pyrkii tietysti olemaan Jumalaa suurempi valtaamalla opetukseensa seurakunnatkin. Ihmettelen sitä, että edes papitkaan ja muut seurakuntien opettajat eivät ole lukeneet Raamattua, niin että nämä väärät opetukset olisi paljastettu.   LUKEKAA RAAMATTUA ITSE !

            Aivan alussakin katolilaiset halusivat vain tienata Raamatun sanomalla. Ihmiset eivät pystyneet itse lukemaan Raamattua, vain kieltä osaavat pystyivät siihen. Ihmisille opetettiin, että rikas voisi ostaa taivaspaikan. Kirkko kävi ns. anekauppaa ja rahat menivät tietysti kirkolle. Nyt elämme aivan lopun ajan kynnyksellä ja vieläkin moni luottaa katolilaiseen paaviin. Katolilaisuudesta jäi kuitenkin vääriä opetuksia, joita ei ole korjattu. Yksi on esim. lapsikaste ja avioliittoon vihkiminenkin. Sillä tavallahan katolinen kirkko sai kerättyä enemmän rahaa. Jäseneksi hyväksyttiin vain kastetut ihmiset. Näin kirkko sai vielä lisää rahaa.  Katolilainen paavi opettaa edelleen väärin.

Uusimmat kommentit

17.03 | 17:51

Olen tullut uskoon vuonna 1994 noin suunnilleen. Olen kovasta menneisyydestä pelastunut ja saanut uuden elämän. Toronton eksytystä vastaan täytyy infota uskovia. Se on pettävää. Kiitos sivuistasi

28.02 | 06:31

En ole varma vaikuttaa se oikea Henki siellä enemmän sielullista ja lihallista toimintaa siellä,yksikin henkilö poistui sieltä, en ole varma kannattaako mennä uudestaan.

01.03 | 19:29

Olen kyllä sitä mieltä että korkeaa veisua ei pitäisi hengellistää ollenkaan, se on vain runoutta.Monet ovat sitä selittäneet, mutta jotenkin se on onnetonta kuultavaa.Voihan mieleni muuttua

20.03 | 13:50

Olen Enska kaivannut sinua. Käytiin ennen pari kertaa Naaralla. Miika lähetti myös terveisiä.

Jaa tämä sivu